Fildas-Catena Grup a trecut pragul de 6.000 de angajați

Numărul de angajați ai Fildas-Catena Grup a depășit, recent, 6.000 de persoane, iar grupul farma a devenit cel mai mare angajator din domeniu.

Cu o rețea de circa 700 de farmacii și 14 centre logistice pentru depozitarea și distribuția de produse farmaceutice, Fildas-Catena Grup este una dintre cele mai dinamice companii de pe piața muncii. “Ne dezvoltăm în permanență. În ultimii doi ani, am creat peste 1.350 de noi locuri de muncă. Și, cum avem în vedere noi planuri de dezvoltare, nevoia noastră de personal va fi în continuă creștere”, declară Diana Dragomir, director de resurse umane al Fildas-Catena Grup.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Specificul acestui domeniu face ca majoritatea angajaților să fie femei, într-o proporție covârșitoare – 86 la sută. Cele mai multe lucrează în rețeaua Catena, liderul retailului farmaceutic din România. Media de vârstă la nivel de grup este de 37 de ani, cu zece mai mare decât vârsta primei companii din grup-Fildas Trading, fondată în 1991 de Anca Vlad, președintele grupului. Fildas Trading este acum al treilea cel mai mare distribuitor de produse farmaceutice din țară și deservește peste 3.000 de farmacii la nivel național.

Pe o piață actuală a muncii extrem de dinamică, recrutarea de personal este o provocare, dar și o oportunitate continuă de a descoperi angajații de care grupul are nevoie, afirmă Diana Dragomir. Candidatul potrivit? “Persoana cu bune abilități de comunicare, interesată de dezvoltarea profesională, care este activă și dovedește că are inițiativă. Spiritul de echipă, disponibilitatea de implicare și capacitatea de a acționa în funcție de nevoile și dorințele pacientului sunt foarte importante în acest domeniu”. Posturile disponibile la Catena pot fi găsite aici.

Articolul anterior

Audi demarează producția de motoare electrice. În Ungaria

Articolul următor

Universitatea Babeş-Bolyai: Concurenţe record la admitere – Media digitală, cea mai căutată specializare

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share