Fostul șef al dealerului BMW din Timiș și Arad, numit director general interimar al TAROM, pentru 4 luni

Foto: bmw-timisoara.ro

Consiliul de Administrație al TAROM l-a numit astăzi pe Wolff Werner-Wilhelm în funcția de director general interimar al companiei, cu un mandat de patru luni.

“Decizia vine ca urmare a evaluării mai multor candidaturi înaintate către Consiliul de Administrație TAROM”, informează operatorul național aerian. Werner Wolff a fost director executiv al Banat Car, dealerul BMW din Timișoara și Arad, care face parte din grupul Automobile Bavaria.

Directorul general interimar al TAROM, Daniela Dragne, a demisionat în 16 noiembrie, din motive personale. Mandatul său fusese prelungit până la finalul anului de Consiliul de Administrație al companiei, după ce expirase la începutul lunii noiembrie. Daniela Dragne, fostă directoare a agenției TAROM-Tel Aviv, a fost aleasă de Consiliul de Administrației al Tarom în funcția de director general interimar al companiei pe 4 octombrie, pentru un mandat de o lună. Florin Susanu, fost director interimar al companiei TAROM, anunța în septembrie că renunță la acest mandat și se întoarce în cabina de pilotaj.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954. Își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 face parte din Asociația Companiilor Aeriene Europene (AEA).

TAROM a înregistrat anul trecut o pierdere de peste 46,9 milioane lei, în creștere cu 71,2 la sută față de 2015, conform bilanțului publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice. Cifra de afaceri netă a scăzut cu 5,6 la sută, la 1,07 miliarde lei, veniturile s-au diminuat cu 9,6 la sută, la 1,24 miliarde, iar numărul de salariați a scăzut de la 1.880 la 1.841.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share