Fundația TELUS susține cu 100.000 de dolari ONG-urile locale din domeniul educației și sănătății

ONG-urile cu proiecte din domeniul educației sau al sănătății pot candida pentru un grant oferit de Fundația TELUS International Romania Community Board.

Este al cincilea an consecutiv în care Fundația TELUS va distribui fonduri în valoare totală de 100.000 de dolari proiectelor orientate către sănătate sau educație. ONG-urile candidate trebuie să fie înregistrate în România și să depună proiecte dedicate copiilor sau tinerilor, care să fie implementate în 2021. Suma maximă alocată pentru fiecare proiect câștigător este de 5.000 de dolari, cu excepția a două programe, care pot primi până la 10.000 de dolari fiecare.

Anul trecut, Fundația a sprijinit 20 de ONG-uri care au desfășurat programe menite să diminueze efectele negative ale pandemiei asupra familiilor aflate deja într-o situație vulnerabilă. Habitat for Humanity, Organizația Umanitară Concordia, Ateliere fără Frontiere, Little People, Asociația Adi Hădean, Policy Center for Roma and Minorities sunt câteva dintre organizațiile susținute în 2020.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

De la lansarea sa, în septembrie 2016, TELUS International Romania Community Board a avut o contribuție pozitivă în viața a 27.230 de beneficiari, susținuți de 78 de ONG-uri din întreaga țară. Organizațiile aflate în căutare de finanțare își pot înscrie proiectele aici, până pe 12 martie.

La nivel global, TELUS International gestionează cinci fundații, în Guatemala, El Salvador, Filipine, Bulgaria și România. Fiecare distribuie 100.000 de dolari, anual, pentru a sprijini proiecte dedicate comunităților locale. Filosofia de CSR a companiei – “We give where we live” – s-a concretizat, din 2005 până acum, în donarea a 72 de milioane de dolari, pentru finanțarea a 7.000 de proiecte ce au implicat două milioane de beneficiari.

Articolul anterior

Germanii de la Eberspächer vor dezvolta sisteme electronice pentru conducere autonomă, în noua filială din Cluj-Napoca

Articolul următor

Kira Hagi și Jonathan Alexandru sunt “Martha și George”, pe scena Teatrului Nottara

Articole din aceeași categorie
Total
25
Share