Kira Hagi și Jonathan Alexandru sunt “Martha și George”, pe scena Teatrului Nottara

Tinerii actori Kira Hagi și Jonathan Alexandru au revenit pe scena Teatrului Nottara, ieri, cu spectacolul de teatru “Martha și George”.

Piesa este scrisă de Ileana Răducanu, în regia lui Filip Ristovski. Premiera spectacolului a avut loc în 2018. În distribuție apar Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, o tânără actriță care are deja experiență de scenă și de film, și Jonathan Alexandru, muzician și actor, care provine dintr-o familie de oameni talentați, care i-au permis să se dezvolte în zona artistică. Jonatham este masterand la Conservator. El a compus și muzica pentru spectacol și o melodie scrisă și interpretată de el, intitulată Just give me a chance, care s-a transformat în teaser-ul spectacolului.

“Martha și George” este o radiografie a căsniciei celebrului cuplu din perioada interbelică, realizat sub forma unei montări contemporane, în care se regăsesc momente de coregrafie, de umor și de dramă, dar și povestea din spatele unei relații, care poate fi a oricui. Următoarea reprezentație va fi pe 21 martie, la Teatrul Nottara.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Fundația TELUS susține cu 100.000 de dolari ONG-urile locale din domeniul educației și sănătății

Articolul următor

Ex-managerul general al hotelurilor Ana Hotels din Poiana Brașov intră în echipa de conducere a winsedswiss România

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share