Citi l-a numit pe Gabriel Apostol în funcția de director divizie clienți companii multinaționale (Global Network Banking) pentru România.
Gabriel Apostol va fi responsabil de creșterea diviziei Citi dedicate companiilor multinaționale mari și mijlocii ce operează în România. El se alătură și comitetului de management Citi România și va avea un rol strategic în conducerea și dezvoltarea băncii.
Gabriel Apostol are peste 27 de ani de experiență în sectorul bancar, iar pe ultimii 20 i-a petrecut la Citi, în diferite roluri în corporate banking – cel mai recent, cel de Senior Banker pentru un portofoliu de companii multinaționale. A fost director comercial regional la BRD – Groupe Société Générale, iar în perioada de început a carierei a acoperit o serie de alte poziții în zonele de credit și management de relații cu clienții.
- Managerii de HR și Generația Alfa. Ce impact vor avea pe piața muncii tinerii născuți după 2010?
- 44 de companii sunt Top Employers în România, în 2025
- Efectele noilor decizii fiscale asupra sectorului IT: doar o treime dintre companiile din România au în plan să-și extindă echipele în 2025
În linie cu strategia Citi de a fi partenerul bancar preeminent pentru instituțiile cu nevoi transfrontaliere, divizia Global Network Banking sprijină clienții corporativi cu ambiții globale, care caută să acceseze noi piețe și să crească. Echipa Global Network Banking lucrează cu clienți corporativi dintr-o varietate de sectoare și le facilitează accesul la suita completă de produse ale băncii, inclusiv soluțiile de administrare a lichidităților, instrumente financiare pentru comerț internațional sau finanțări.
Citi este partenerul bancar ales de multinaționalele din România și are o poziție de lider pe segmentul de piață al companiilor globale mari cu operațiuni locale. Divizia locală a băncii, dedicată multinaționalelor, a înregistrat o creștere de două cifre în ultimii ani. Citi activează în aproape 160 de țări și jurisdicții și oferă o gamă largă de produse și servicii financiare corporațiilor, guvernelor, investitorilor, instituțiilor și persoanelor fizice.