Generix Soft Group Romania recrutează programatori NonJava

Unul dintre cei mai importanți editori de aplicații SaaS pentru ecosisteme industriale, logistice și comerciale, este în căutare de colaboratori pentru rolul de programator NonJava.

Compania Generix Soft Group Romania este interesată să găsească tineri care au studii superioare cu profil matematic sau tehnic, cunoștințe de baze de date, un nivel foarte bun de limba engleză, experiență anterioară de lucru în domeniul logisticii sau sunt familiarizați cu procesele de supply chain (considerat un plus). Un nivel începător sau bun de limba franceză constituie un avantaj.

De reconversia profesională a candidaților se ocupă specialiștii Generix Soft Group Romania, printr-o formare de trei luni în logistică, limbaj de programare și proiect. Printre atribuțiile principale ale persoanelor selectate se vor număra analizarea unei cerințe de programare, scrierea și testarea codului/ programelor, mentenanța programelor (prin corective/ modificări necesare) și respectarea standardelor de programare.

Compania cu sediul în Cluj-Napoca propune, printre altele, un salariu motivant, tichete de masă, abonament de servicii medicale într-o clinică privată, primă de recomandare și teambuilding-uri (inclusiv pentru copiii angajaților).

Mai multe informații despre această oportunitate de carieră oferită de Generix Soft Group Romania și despre activitățile companiei pot fi găsite aici.

La finalul anului trecut, Generix Group și-a accelerat investițiile în cercetare și dezvoltare prin crearea Generix Soft Group România, un centru de competență în inginerie software cu sediul în Cluj. Grupul cu origini franceze este prezent în peste 60 de țări, datorită filialelor sale și rețelei de parteneri. Soluțiile sale SaaS sunt utilizate de aproape 6.000 de companii. Cei 750 de angajați ai grupului sprijină clienți precum Carrefour, Danone, FM Logistic, Stonewall Kitchen, Marucci Sports, Agropur și Domino’s Pizza, în transformarea digitală a lanțului de aprovizionare.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share