Globalworth construiește cel mai mare business hub din nordul Bucureștiului

Liderul industriei de clădiri de birouri din România a finalizat achiziția a încă două terenuri și pregătește începerea lucrărilor de construcție pentru tot atâtea clădiri de birouri.

După finalizarea acestora, Globalworth va deveni proprietarul celui mai mare business hub din nordul Capitalei. Ambele terenuri se află în zona Gara Herăstrău/Barbu Văcărescu, din noul Central Business District. Primul este situat între clădirile Globalworth Plaza și Green Court B, iar al doilea este adiacent complexului de birouri Green Court, deținut de companie. În total, ele vor permite dezvoltarea a circa 40.000 mp de spații comerciale, preponderent birouri. Valoarea totală a ambelor terenuri este de aproximativ 16 milioane de euro.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Primul teren va găzdui clădirea de birouri Globalworth Square. După finalizare, prevăzută pentru al doilea semestru al anului 2019, aceasta le va oferi chiriașilor spații de lucru ce îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și eficiență energetică. Prin facilități precum spații de co-working, un lounge în recepție, ecrane care afișează date în timp real, sistemul Natural Light și o aplicație ce le permite chiriașilor să se bucure de facilități folosind doar telefonul mobil, Globalworth Square își propune să sprijine companiile în recrutarea și păstrarea cele mai bune talente.

A doua clădire va fi situată în complexul Green Court și va respecta standardele celor trei clădiri deja existente, atât din punct de vedere arhitectural, cât și al calității și eficienței energetice. Aceasta va fi finalizată în cursul anului 2020. “Clădirile de birouri pe care le dezvoltăm în nordul Bucureștiului vin în continuarea misiunii noastre de a investi în proiecte de înaltă calitate, eficiente din punct de vedere energetic, care promovează inovația, au un impact pozitiv asupra colaborării și integrează cele mai recente tehnologii și instrumente. Cu un lobby neconvențional, un acoperiș verde și spații de lucru flexibile, dispunând de ultimele tehnologii, Globalworth Square va deveni un punct de referință pentru mediul de business din Capitală și va oferi garanția unui spațiu de lucru creativ, ce încurajează performanța”, declară Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth.

Cele două clădiri se vor bucura de o vizibilitate excelentă, fiindcă vor fi situate într-una dintre cele mai căutate destinații de afaceri și de petrecere a timpului liber din oraș. Pe lângă unul dintre cele mai mari centre comerciale, zona găzduiește numeroase restaurante, cafenele, cluburi de fitness, școli, grădinițe și supermarketuri. În plus, vor beneficia de un acces foarte bun la rețeaua de transport public – stațiile de tramvai și autobuz se află în fața clădirilor, iar stația de metrou Aurel Vlaicu este la doar 200 de metri.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share