Publicis Groupe primește undă verde de la Consiliul Concurenței pentru preluarea Tremend Software Consulting

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Publicis Groupe Holdings B.V. a preluat compania Tremend Software Consulting și, indirect, filialele sale, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) și Tremend Benelux S.A. (Luxemburg).

Publicis Groupe Holdings este parte a Grupului Publicis specializat în publicitate (advertising), media, transformare digitală de business și date. În România, controlează mai multe companii din sectorul serviciilor de marketing și comunicare.

Tremend Software Consulting este specializată în dezvoltarea de software orientat către client, personalizat în funcție de cerințele acestora. Compania furnizează soluții IT pentru clienți din sectoare diverse (servicii financiare, retail, bunuri de consum și industria manufacturieră, tehnologie și telecomunicații, sectorul public și eLearning). Cele două fliliale ale Tremend Software Consulting, Sixty Four Eights Group și Tremend Benelux, oferă servicii de dezvoltare software și design al sistemelor informatice, respectiv servicii de realizare de software la comandă.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că “această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share