GSK: Luana Crivăț va coordona operațiunile de resurse umane în 13 țări

Din luna aprilie, Luana Crivăț este noul HR Operational Cluster Head al GlaxoSmithKline, pentru 13 țări din Europa. Numirea sa în acest nou rol vine după trei ani în care a fost Director de Resurse Umane al GSK România.

Luana Crivăț va continua să conducă şi echipa de HR a GSK România (Pharma şi Consumer Healthcare). Va raporta către Grégoire Debue, VP & Head of HR Operations Europe, și va coordona și directorii de resurse umane din Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Cipru, Malta şi Gibraltar, Croația, Albania, Macedonia, Bosnia şi Herțegovina, Kosovo şi Slovenia.

“Sunt onorată și entuziasmată să fac acest pas extraordinar în echipa GSK. A coordona operațiunile de resurse umane din 13 țări, pentru o companie ca GSK, este o provocare care mă motivează să îmi folosesc expertiza din România pentru a forma și ghida cea mai bună echipă internațională. Voi continua să promovez misiunea și valorile GSK, alături de o echipă profesionistă, cu oameni extraordinari. Cred cu tărie că, dacă ai grijă de oamenii tăi, dacă îi asculţi şi înțelegi ce îi motivează, le recunoşti performanţa si îi sprijini în dezvoltarea lor personală şi profesională, poţi să îți menții o poziție de leadership pe orice piață. Lecția cu care mi-am început cariera în GSK România a fost aceea că o companie se sprijină pe oamenii care cred în ea și ca fiecare are propriul drum pentru care are nevoie de suport şi provocări diferite care să îi accelereze dezvoltarea”, declară Luana Crivăț.

Luana Crivăț s-a alăturat echipei GSK România în 2006, ca reprezentant medical, și și-a continuat dezvoltarea profesională în diverse roluri comerciale şi de HR. Prin preluarea rolului de HR Manager Pharma, în 2011, a avut o contribuție importantă în formarea unei culturi de înaltă performanță și a strategiei de dezvoltare a oamenilor din organizație. În 2014, a fost numită HR Country Head şi s-a alăturat echipei de management a GSK Pharma, de unde a coordonat echipa de resurse umane din România în livrarea strategiei și proiectelor de HR shared service, către diviziile Pharma, Consumer Healthcare, Europharm, Europharm Distribuţie și Global Support Functions.

Strategia de resurse umane a GSK România a contribuit, de-a lungul timpului, la îndeplinirea obiectivelor de business ale companiei, şi promovează talentele atât la nivel local, precum şi la nivel global. 23 de persoane din GSK România au fost avansate în funcții regionale sau la nivel de grup, în cadrul GSK Global.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share