Hagag Development Europe își extinde prezența pe piața spațiilor de birouri prin accesarea segmentului Private Office

Dezvoltatorul imobiliar își extinde prezența pe piața de birouri din București prin accesarea segmentului de birouri private și lansează primul produs ce deservește această nișă: H Private.

Compania deschide și primul său centru de business full service, H Private Arghezi, care va fi inaugurat la începutul anului viitor, după o investiție consolidată de circa 1,5 milioane de euro.

“H Private este un produs nou, dinamic, dezvoltat pe baza cererii pentru spații de birouri de dimensiuni mai reduse și, în special, pentru centre de business de tip boutique, care pun accentul pe siguranța și bunăstarea chiriașilor și pe ușurința accesului. Vorbim despre o cerere pe care am indentificat-o nu doar în baza solicitărilor pe care le-am primit de la potențiali clienți, ci și prin activitățile de research și prospectare derulate de echipa noastră”, spune Andreea Mihai, CEO al Hagag Development Europe.

H Private se adresează antreprenorilor, expaților, companiilor locale și internaționale cu proiecte pe termen scrut, mediu sau lung în România, companiilor specializate în servicii de training sau organizatorilor de conferințe care caută spații de birouri moderne și inspiraționale sau săli de meeting individuale, funcționale 24/7, care își doresc să poată accesa rapid servicii premium de consultanță în multiple domenii și care să le asigure o bună funcționare a afacerii.

Primul centru ce va fi inaugurat în trimestrul I din 2023, H Private Arghezi, se întinde pe două niveluri cu o suprafață totală de peste 1.500 mp. Dispune de circa 30 de birouri gata compartimentate și amenajate, cu suprafețe între 18 și 70 mp, săli de ședință complet echipate și tehnologizate, ce pot primi până la 40 de persoane simultan, un business lounge modern și elegant, kitchinette individuale pentru fiecare etaj și un Community Manager dedicat locației, cu experiență de peste 15 ani în zona operațională.

“Ce aduce nou H Private, pentru această piață a centrelor de afaceri, este – pe lângă vibe-ul emblematic al locațiilor noastre și oportunitatea de a lucra sau de-ați înregistra adresa socială a companiei chiar în inima orașului – Business Concierge-ul nostru, care înglobează serviciile necesare pentru buna funcționare a unei companii și servicii adiționale personalizate, dedicate bunăstării chiriașilor. Ele le vor permite să atingă o stare de echilibru între muncă și viață personală.

Nota de unicitate care ne diferențiază provine din componenta artistică pe care o vom implementa în locația din Arghezi și în centrele pe care le vom deschide în viitor. Astfel, ne reiterăm promisiunea de a promova arta și cultura în toate formele ei și de a susține, pro bono, tinerii artiști români”, adaugă Andreea Mihai.

DESPRE HAGAG DEVELOPMENT EUROPE

Ete un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte din domeniul rezidențial, comercial și hotelier din România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea mai multor clădiri și proiecte din zonele premium ale Bucureștiului și este singurul dezvoltator de pe piața locală care plasează investiții semnificative în dezvoltarea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice, cu prezență arhitecturală unică.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share