Hagag Development Europe primește doi noi chiriași în H Victoriei 109

Companiile BTD Construct & Ambient și Progetto Lusso Industrial Cluster și-au mutat birourile în clădirea de pe Calea Victoriei.

Cele două companii, parte din Grupul de Companii BTD și jucători importanți din industria de construcții comerciale și industriale, respectiv inginerie, arhitectură și design, ocupă etajele 2, 3, 7 și, parțial, etajul 1, în aripa din Calea Victoriei. În total, au închiriat circa 1.250 mp de spații de birouri în clădirea H Victoriei 109.

”Mă bucur să văd că, în ciuda vocilor mai puțin optimiste, piața de spații de birouri s-a dovedit rezilientă și cererea a rămas pregnantă. Marea majoritate a companiilor ale căror model de afaceri este centrat pe dezvoltare continuă și, în special, cele care pun bunăstarea angajaților pe primul plan, vor investi întotdeauna într-un spațiu de birouri modern, care să le ofere toate facilitățile necesare unei creșteri armonioase, pe termen lung”, declară Yitzhak Hagag, co-fondator și acționar al dezvoltatorului imobiliar Hagag Development Europe.

H Victoriei 109 este unul dintre cele mai proeminente proiecte de birouri livrate în ultimul deceniu în zonele centrale și ultracentrale ale Bucureștiului și singurul de pe Calea Victoriei. Desfășurat pe opt niveluri și cu o suprafață închiriabilă totală cu peste 6.000 mp, proiectul este certificat BREEAM In-Use, cu standardul Excellent, și dispune de facilități similare celor specifice clădirilor de birouri de clasă A. Amplasamentul central asigură accesul facil cu mașina personală sau transportul public, dar și cu mijloace de transport alternative, cum sunt bicicleta sau trotineta.

“BTD Construct & Ambient împlinește anul acesta nouă ani de activitate în sectorul de construcții din România. Am crescut alături de angajații și partenerii noștri, ne-am consolidat portofoliul de clienți și pe cel de servicii și am livrat proiecte extraordinare. Dinamismul pieței și evoluția pozitivă a companiei ne-au motivat să recrutăm an de an noi colegi. Aceste demersuri au generat, implicit, și nevoia unui spațiu de lucru mai amplu. Relocarea BTD Construct & Ambient și Progetto Lusso (parte din Grupul de Companii BTD), într-un spațiu mai generos și mai modern a venit ca un pas firesc”, spune Cornel Dogaru, CEO BTD Construct & Ambient.

DESPRE HAGAG DEVELOPMENT EUROPE

Este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte din domeniul rezidențial, comercial și hotelier din România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea unor clădiri și proiecte situate în zonele premium ale Bucureștiului și este singurul jucător de pe piața locală care plasează investiții semnificative în dezvoltarea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice, cu prezență arhitecturală unică.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share