IMSAT Groupe SNEF și-a mutat birourile în proiectul The Bridge

De luna aceasta, IMSAT Groupe SNEF, proiectant și integrator de soluții multitehnice în domeniul electric, mecanic, al automatizărilor, curenților slabi, HVAC, integrării de roboți, E-house, are un nou sediu de birouri, în clădirea The Bridge 3, amplasată în polul Grozăvești-Politehnica, una dintre cele mai dinamice zone office din București.

Echipa IMSAT Groupe SNEF își mută astfel sediul după 13 ani petrecuți într-una din clădirile de birouri de pe platformă industrială Apaca. “Mutarea într-o clădire de ultimă generație, cu cele mai moderne facilități, reprezintă începutul unei noi etape de creștere în viața companiei. Noul sediu se află într-o zonă accesibilă, în plină dezvoltare și aproape de birouri ale unor companii inovatoare, în proximitatea unor campusuri universitare de referință”, declară Ligia Ionescu, director general al IMSAT Groupe SNEF.

Noile birouri au o suprafață totală de 3.240 mp și sunt dispuse pe două etaje ale clădirii. În noul sediu din clădirea The Bridge 3 vor lucra 250 dintre cei circa 1.000 de angajați ai IMSAT Groupe SNEF. Ceilalți 750 de angajați ai IMSAT Groupe SNEF sunt răspândiți în punctele de lucru din România și străinătate, unde compania are proiecte în desfășurare.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Proiectul The Bridge 3 este o clădire verde, conform standardelor LEED Gold, cu spații de birouri de clasă A și locuri de parcare pentru biciclete, parcare specială pentru auto electrice, iluminat eficient în sistem LED, cu control prin senzori de mișcare, sistem individual de control al temperaturii și al luminii, balcoane la fiecare etaj. Clădirea este proiectată să integreze tehnologii de ultimă generație, ce reduc consumul de energie cu 35 la sută față de un sistem tradițional, consumul de apă cu 30 la sută și cel de curent electric cu 25 la sută.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Recunoscut ca expert în sectoarele de activitate din Industrie, Energie, Infrastructură Clădirilor sau a Transporturilor, IMSAT Groupe SNEF proiectează, dezvoltă și integrează soluții multitehnice pentru cele mai complexe aplicații. Compania are în jur de 1.000 de specialiști, cu experiență în proiecte implementate în România și în peste 35 de țări de pe patru continente.

Articolul anterior

Piața berii se prăbușește: consumul a scăzut cu 10 la sută de la declanșarea crizei

Articolul următor

Marile companii de tehnologie și-au majorat de patru ori afacerile și echipele din România, între 2009 și 2019, la peste 3 miliarde de euro și 50.000 de angajați

Articole din aceeași categorie
Total
10
Share