Integratorul de servicii de automatizare Encorsa creează “angajații digitali” ai viitorului

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluții de Robotic Process Automation (RPA), și Encorsa, partener de transformare digitală prin tehnologii de automatizare precum low-code și no-code, roboți RPA și asistenți virtuali dotați cu inteligență artificială (AI), au încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea de “angajați digitali”.

Tailent are o expertiză amplă în dezvoltarea de platforme pentru roboți software specializați, care preiau sarcini repetitive și permit angajaților să se concentreze pe activități mai relevante. Roboții software Tailent sunt accesibili și pot fi puși la treabă într-un timp scurt, în orice companie. Encorsa, care a utilizat în trecut și soluții UiPath, va adăuga Tailent în portofoliul de soluții pentru a crea medii digitale accesibile în care oamenii și roboții software lucrează împreună.

“Tailent va oferi tehnologia RPA, Encorsa va dezvolta servicii integrate cu ajutorul ei, iar împreună vom livra roboți software accesibili și ușor de folosit. Encorsa are o vastă experiență în furnizare de tehnologii de automatizare și avem împreună o viziune comună asupra modului în care roboții software trebuie să devină asistenți loiali ai oamenilor și companiilor în activitatea zilnică, fără a mai apărea impedimente legate de costuri. Astfel, democratizăm accesul companiilor la soluții inovatoare adaptate nevoilor lor, indiferent de dimensiunea și domeniul de activitate, și sprijinim crearea angajaților digitali ai viitorului, cu competențe care se pliază exact pe nevoile specifice ale fiecărei companii și care sunt gata să se integreze imediat în echipă”, explică Mario Popescu (foto, dreapta), CEO Tailent.

Cu peste zece ani de consultanță în domeniul tehnologiei, Encorsa aduce împreună tehnologii precum low-code și no-code, AI, RPA, Chatbots și Business Process Management (BPM), pentru a furniza soluții prin care orice companie își poate asigura mentenanța fluxurilor și își poate actualiza în timp real reguli de business fără cunoștințe tehnice ample în organizație. Encorsa a implementat peste 50 de proiecte complexe de transformare digitală, în companii și organizații precum Impetum Group, Green Group, Electrica Furnizare, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, BCR Asigurări de viață, PwC sau Deloitte.

“Suntem un startup îndrăzneț, care vrea să facă o diferență reală în procesul de transformare digitală a companiilor și a instituțiilor din România și din lume. Colaborarea cu Tailent ne asigură accesul la o tehnologie solidă, construită cu dedicație pentru segmentul mid-market, dar și avantajoasă din punct de vedere financiar. Putem integra această tehnologie în pachete care să aducă mai multă agilitate, flexibilitate și creativitate în activitatea companiilor care vor să-și accelereze procesul de transformare digitală, dar și o scalabilitate mai facilă a proiectelor, pe măsură ce business-ul se dezvoltă”, spune Cătălin Profir (foto, stânga), CEO și co-fondator Encorsa.

Parteneriatul dintre Tailent și Encorsa face parte din strategia celor două companii de a democratiza accesul la tehnologii de automatizare la nivel global. În ultimul an și jumătate, Tailent a încheiat mai multe parteneriate strategice importante, cu furnizori de soluții și servicii precum Winsig, Wolters Kluwer, Visa, Aliant, Recycle International, ETA2U, Serviceaide și Logiscool, ca parte dintr-un proces accelerat de expansiune.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share