Investiție de 10 milioane de euro: Altex deschide cel mai mare magazin al său din București și Ilfov

PRODUSE. Noul magazin Altex oferă, într-un spațiu propriu de peste 3.400 mp, acces la peste 40.000 de produse.

Cel mai mare retailer electro-IT din România deschide, astăzi, în Chiajna, pe autostrada A1 (km. 11-12), un nou magazin. Este cel mai mare centru de servicii Altex din București și Ilfov și este rezultatul unei investiții de zece milioane de euro.

Retailerul oferă, într-un spațiu propriu de peste 3.400 mp, acces la peste 40.000 de produse. Clienții vor beneficia, ca în fiecare magazin Altex, de servicii precum click & collect (comandă online, ridică din magazin), retur oriunde (online sau în orice magazin din țară), extragaranție pentru produsele achiziționate, servicii de consultanță personalizată asigurate de specialiștii Altex, și de soluții de finanțare flexibile. Primii 300 de clienți vor primi gratuit un set de măști de protecție, la achiziții de peste 150 de lei.

Cel mai nou centru de servicii Alex este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale. Trecerea la afișaj electronic face parte din strategia retailerului pe termen lung, de tehnologizare a magazinelor, pentru a spori eficiența în schimbarea prețurilor, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. Noul magazin este prevăzut și cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Am început anul cu o premieră: am deschis cel mai mare magazin Altex din țară la Arad, și ne apropiem de finalul anului cu o nouă reușită: cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov. În linie cu strategia noastră omnichannel, ne-am propus să oferim clienților noștri experiențe complete de cumpărare, online și offline. Investim în spații extinse, unde să aducem la îndemână o gamă cât mai mare de produse și servicii, de cea mai bună calitate”, declară Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În 29 de ani, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Le oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox) sau calculatoare pentru gaming.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share