Irlandezii de la Smarttech247, lider pe piața de securitate cibernetică, deschid oficial noile birouri din România

Compania irlandeză Smarttech247 a inaugurat oficial noile sale birouri din centrul Bucureștiului.

Birourile Smarttech247 sunt amplasate într-un centru de afaceri, ocupat primordial de companii high tech cu creștere exponențială, și contribuie la o expunere și promovare mai eficientă a produselor și serviciilor Smarttech247  și la creșterea cotei de piață a companiei.

“Sunt momente extrem de interesante pentru Smarttech247, pentru programul nostru de consolidare a  planului de afaceri pentru piața din România și regiunea Europei Centrale și de Sud-Est. Suntem convinși că, prin inaugurarea acestui nou sediu, agenda noastră de inovare, dezvoltare și extindere va cunoaște un nou imbold”, spune Raluca Săceanu, Chief Operating Officer Smarttech247.  

Smarttech247 este o companie multipremiată în domeniul identificării și răspunsului la amenințări cibernetice (MDR – Managed Detection & Response), lider global în domeniul operațiunilor de securitate. Are birouri în Irlanda, Marea Britanie, România, Polonia și SUA.

Platforma companiei, specializată în threat intelligence, oferă clienților săi o componentă de management al detecției și răspunsului pe bază de informații acționabile, detecție 24/7 a amenințărilor, investigare și răspuns. Serviciile Smarttech sunt create după principiul prevenției proactive, iar acest lucru se realizează prin utilizarea de tehnologii de ultimă oră în Cloud, analiză de big data și machine learning, toate sub coordonarea echipei specializate în coordonarea răspunsului la incidente.

Birourile Smarttech247 au fost inaugurate printr-o conferință despre evoluția amenințărilor de securitate cibernetică în 2021. Evenimentul, găzduit de Reședința Ambasadorului Irlandei în România, Paul McGarry, a atras o serie de vorbitori-cheie, peste 50 de profesioniști din industrie și lideri de afaceri din diverse sectoare, inclusiv guvern, servicii financiare, telecomunicații, sănătate, tehnologie și sectorul securității cibernetice. 

Articolul anterior

Microsoft și LinkedIn caută soluții pentru a facilita munca pe modelul hibrid. Ce aduce nou Teams, în lunile următoare

Articolul următor

Kaizen Gaming, deținătorul brandului Betano, în Top 10 al celor mai bune locuri de muncă din Europa

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share