Kaizen Gaming, deținătorul brandului Betano, în Top 10 al celor mai bune locuri de muncă din Europa

Cea mai mare companie Game Tech din Grecia și una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa a fost recunoscută drept unul dintre cele mai bune medii de lucru de pe continent.

Potrivit celor mai recente studii ale organizației Great Place to Work, Kaizen Gaming și-a adjudecat locul 9 în topul Best Workplaces 2021, la categoria Best Large Workplaces din Europa. Această nouă performanță se alătură celei din aprilie 2021, când Kaizen Gaming a fost desemnat nr. 1 în topul celor mai bune medii de lucru din Grecia.

Unul dintre cele mai mari scoruri înregistrate de Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano) a fost cel de 97,73 la sută, acordat pentru nivelul ridicat de satisfacție al angajaților. Ei apreciază în special faptul că au șanse egale în a li se recunoaște meritele. Grupul acordă o atenție deosebită fiecarei persoane în parte și caută în permanență noi modalități și oportunități pentru dezvoltarea individuală și a echipei. Compania înregistrează o creștere permanentă în Grecia și la nivel european și are 1.000 de angajați în șapte țări.

“Kaizen Gaming oferă unul dintre cele mai bune medii de lucru și dezvoltare personală din Europa și rămâne fidel promisiunii de a evolua constant împreună cu toți Kaizeners. Vom continua să ne extindem cu aceeași pasiune pentru inovație și vom oferi permanent condiții de lucru de primă clasă, absolut necesare pentru a putea progresa în acest segment de piață, extrem de dinamic”, declară Alexandra Loi, director HR, Kaizen Gaming.

Topul european clasifică cele mai bune 150 de companii și analizează 25 de companii multinaționale, 25 de companii mici (10-49 angajați), 50 mijlocii (50-499 angajați) și 50 mari (peste 500 de angajați). Ierarhia europeană a celor mai bune 50 de locuri de muncă cu peste 500 de angajați a fost realizată pe baza a 36 de liste naționale, elaborate de organizația Great Place to Work, în iunie 2020 – mai 2021.

DESPRE BETANO

Face parte din grupul Kaizen Gaming, lider pe piața de Game Tech din Grecia, alături de brandul Stoiximan. În România, investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită. Este partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partener oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare din România, Alina Vuc, al gimnastului Marian Drăgulescu, al echipei de canotaj Gianina Beleagă-Ionela Cozmiuc și partener principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri.

A încheiat parteneriate strategice și cu foștii jucători de fotbal Narcis Răducan și Ciprian Marica și cu pilotul de raliu Simone Tempestini. Este partenerul principal al celei mai bune echipe de Counter-Strike, Global Offensive, din România, Nexus Gaming CS:GO și susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte de responsabilitate socială la nivel regional.

Grupul este prezent în Grecia și Cipru, prin brandul Stoiximan, și în Germania, România, Portugalia și Brazilia, prin brandul Betano.

Articolul anterior

Irlandezii de la Smarttech247, lider pe piața de securitate cibernetică, deschid oficial noile birouri din România

Articolul următor

PwC România caută freelanceri care să lucreze cu profesioniștii companiei în diferite proiecte

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share