IRUM organizează un eveniment intern de recrutare, la sediul fabricii de tractoare și utilaje forestiere

Producătorul român de tractoare agricole și utilaje forestiere organizează un eveniment de recrutare, în 20 iulie, la sediul său din Reghin, județul Mureș.

Posturile disponibile la evenimentul de recrutare “Carieră la IRUM” sunt cele de agent securitate, controlor calitate, electrician utilaje agricole/forestiere, electrician de întreținere și reparații, inginer producție, proiectare, turnătorie, lăcătuș mecanic, mecanic întreținere și reparații utilaje-mașini unelte, ecanic utilaje agricole/ forestiere, operator CNC, sudor și turnător formator.

Fabrică românească, cu tradiție de aproape 70 ani, care se întinde pe o suprafață de 18 hectare, se mândrește cu o echipă formată din peste 500 de angajați. “Investim constant în personal, modernizare și retehnologizare. Indiferent că ai sau nu experiență, la noi vei găsi sprijin, pentru că ne dorim să te ajutăm să te dezvolți, într-un mediu profesionist de lucru. Te invităm alături de noi, pentru a crea împreună produse românești. Vrem în echipa noastră persoane ambițioase, serioase și dedicate”, transmite compania din Reghin.

Programul evenimentului:

  • 15:00 – Deschidere
  • 15:00-16:00 – Discuții libere
  • 16:00 – Concurs de îndemânare – etapa I
  • 16:30 – Anunțare câștigători etapa I
  • 16:30-17:00 – Discuții libere
  • 17:00 – Concurs de îndemânare – etapa II
  • 17:30 – Anunțare câștigători etapa II
Articolul anterior

Două românce, în finala turneului U14 de la Wimbledon

Articolul următor

HR Barometru: Trei sferturi dintre companii și-au majorat bugetele pentru salarii în 2022, ca să compenseze creșterea inflației

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share