Banner

Ivatherm, compania înființată de Rucsandra Hurezeanu, brandul românesc al anului 2023

Ivatherm, compania înființată de dr. Rucsandra Hurezeanu, a primit trei premii la Gala Topului Firmelor din Capitală, din partea Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), și a fost desemnată brandul românesc al anului.

Prima companie românească de dermatocosmetice a primit trofeul George G. Assan la categoria Brandul românesc al anului, Trofeul de Excelenţă pentru situarea, cinci ani consecutiv, pe primele trei poziții ale Topului firmelor din București, și trofeul pentru locul 1 pe București, la a 30-a ediție a Galei organizate de CCIB.

Compania Ivatherm a fost înființată, în 2005, de Rucsandra Hurezeanu. Produsele sunt dermocosmetice cu Apă Termală Herculane, special create pentru pielea sensibilă, prescrise de medicii dermatologi și vândute în farmacii. Cu două milioane de produse fabricate anual, 60 de angajați și peste 70 de formule cosmetice, compania este între primii cinci jucători pe piața de dermocosmetice din România și are o prezență internațională în 15 țări din Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share