IWG Group are un nou Country Manager în România

International Workspace Group (IWG), grup fondat în Belgia, în 1989, din care fac parte SPACES și Regus, a numit-o pe Ramona Predescu (Iacob) Country Manager pentru operațiunile din România.

În noua poziție, Ramona Predescu (Iacob) gestionează operațiunile grupului IWG în România, continuă dezvoltarea brandului Regus și va implementa conceptul SPACES. Se va ocupa de atingerea obiectivelor de business ale grupului prin crearea și implementarea strategiei de vânzări și de marketing, prin coordonarea acțiunilor de resurse umane – recrutare, training și mentorat – și prin implementarea unui plan complex de customer satisfaction.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ramona Predescu (Iacob) are o experiență de zece ani cu Regus România, dintre care ultimii cinci petrecuți în calitate de Country Manager. “Această poziție este o provocare, în contextul revoluției spațiilor de lucru flexibile, un fenomen ce se conturează puternic în România, așa cum o arată și cel mai recent studiu IWG – aproximativ 60 la sută dintre angajații români lucrează remote cel puțin o dată pe săptămână. Ne aflăm într-un moment de cotitură, în care angajatori și angajați, deopotrivă, optează pentru spații de lucru care îi inspiră, îi ajută să capitalizeze pe oportunitățile erei digitale. Îmi propun și să clarific diferențele ce apar între conceptele de co-working și spații de lucru flexibile”, declară noul Country Manager IWG.

IWG deține în România circa 20.000 mp, prin prezența în București a Regus, cu opt locații, și SPACES, care se va lansa, în această toamnă, cu două locații – Unirii View Tower și complexul Campus 6.1. Portofoliul companiilor deținute de grup în România este format din startup-uri, companii locale și companii multinaționale, din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce.

Articolul anterior

Optima: Creștere de 44 la sută, în primul semestru din 2018

Articolul următor

Andra Andriuc va reprezenta Sibiul la European Young Chef Award

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share