Japonezii de la Anritsu rămân încă șapte ani în Globalworth Tower

Anritsu, compania japoneză producătoare de echipamente de testare și măsurare a rețelelor de mare viteză, a prelungit contractul de închiriere cu Globalworth pentru încă șapte ani.

Chiriaș Globalworth din 2017, Anritsu își desfășoară activitatea pe o suprafață de 800 mp în sediul din Globalworth Tower, prima clădire din sud-estul Europei care a primit acreditarea LEED Platinium.

“Politica Anritsu în selecția clădirilor de birouri este orientată către siguranța și confortul angajaților noștri. Pe timpul pandemiei, atenția noastră s-a mutat în mare măsură catre implementarea regulilor de prevenție a răspândirii bolii și dezinfectare în spațiul nostru. Am regăsit în Globalworth un partener perfect aliniat cu dorințele și nevoile noastre, ceea ce ne-a întărit relația și a pus bazele continuării parteneriatului până în 2028”, spune Adrian Ichimescu, General Manager Anritsu.

Încadrată în Clasa A, cu 26 de etaje, o înălțime de 120 m și o suprafață închiriabilă de 54.000 mp, cu multipli chiriași și accesibilitate excelentă, Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire de birouri din România.

La finalul lui 2019, a trecut printr-o serie de schimbări inovatoare. Liderul industriei de office din România a inaugurat aici cel mai inteligent lobby din regiune, ce include numeroase premiere tehnologice: cea mai mare podea cinetică din lume într-o clădire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural într-o clădire de birouri din sudul şi estul Europei, un spaţiu de relaxare cu gradene încălzite din marmură, proiectoare Schindler – un proiect pilot în CEE.

În 2020, Globalworth a închiriat către chiriași noi sau a extins/ renegociat circa 303.500 mp de spații comerciale din portofoliul de proprietăți de înaltă calitate, care reprezintă circa 25 la sută din disponibilul total al suprafețelor comerciale închiriabile brute. Aceste tranzacții constituie cel mai mare volum de activitate de închiriere realizat până acum, în mare parte datorită renegocierilor reuşite cu chiriașii existenți. Relațiile strânse cu chiriașii au fost confirmate de gradul de ocupare, care a rămas ridicat: 90,9 la sută la sfârșitul anului (91,7 la sută, inclusiv opțiuni de extindere pentru chiriași).

DESPRE GLOBALWORTH

Este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra și care activează în România și Polonia. În ambele ţări a devenit principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top.

Gestionat de peste 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul său avea o valoare totală de circa 3,1 miliarde de euro, la 30 iunie 2021. Aproximativ 95,1 la sută din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către circa 650 de companii. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti.

Articolul anterior

Ad Astra, școala creată de Elon Musk pentru copiii săi: elevii studiază inteligența artificială și programare, nu au ore de sport și limbi străine

Articolul următor

Studiu realizat pe 61.000 de angajați Microsoft: Munca la distanță este nefastă pentru comunicarea între diferite echipe

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share