Japonezii de la Yokogawa prelungesc cu 5 ani contractul de închiriere pentru birourile din Novo Park

Filiala locală a companiei japoneze Yokogawa, cu activităţi în domeniul automatizării şi controlului pentru procese industriale, testare şi măsurare, a prelungit cu încă cinci ani, pentru a treia oară consecutiv, contractul de închiriere a spaţiului pe care îl ocupă în parcul de business Novo Park, deținut de Genesis Property.

Yokogawa are sediul în Novo Park din 2007. Este unul dintre cei mai longevivi chiriași din parcul de business aflat în nordul Capitalei. În plină pandemie, compania a reînnoit contractul de închiriere valabil până în 2021 pentru o perioadă de încă cinci ani. 

Complexul Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Capitală și unul dintre primele parcuri de birouri verzi din România. Parcul este format din șapte clădiri cu o suprafață utilă totală închiriabilă de 75.000 mp de spații de birouri clasa A, este replica în miniatura a unui oraș și oferă chiriașilor și angajaților lor soluții integrate pentru a-și petrece timpul la job. Complexul de birouri a obţinut certificarea BREEAM, cea mai relevantă acreditare la nivel global pentru clădirile verzi, cu ratingul Very Good.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, cu o experiență de peste 20 de ani în industria imobiliară. Deține și administrează peste 150.000 mp de spații de birouri de clasa A, în Novo Park și West Gate Business District din București. Printre cei mai importanți chiriași se numără companii precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens, Alpha Bank, unde lucrează în total peste 20.000 de angajați.

Genesis Property este și dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de patru stele, Studio One Accommodation Suites.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share