Viitorul medic, “abonat” la note de 10

Ana Gheorghe-Milea este șef de promoţie, specializarea Medicină (program de studiu limba română), la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, în acest an.

Promoția 2021 de la UMF “Iuliu Hațieganu” include 1.350 de studenți. “Chiar dacă experiența acestor ultimi șase ani a fost diferită pentru fiecare dintre noi, cred că, pentru majoritatea, facultatea a reprezentat nu doar un prilej de a evolua pe plan profesional, ci și unul de a ne modela personalitatea. Vă felicit pentru efortul depus în acești ani, pentru faptul că ați reușit să vă adaptați multitudinii de schimbări prin care a trecut generația noastră, și vă doresc tuturor ca specialiatatea pe care o veți alege să vă împlinească!”, a fost mesajul Anei pentru colegii săi.

Ana Gheorghe-Milea nu este la prima performanță de excepție. În 2015, a fost singurul elev din județul Cluj, care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat. A absolvit Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”, iar la Bac a obţinut note de 10 la limba şi literatura română, matematică şi biologie.

Articolul anterior

Japonezii de la Yokogawa prelungesc cu 5 ani contractul de închiriere pentru birourile din Novo Park

Articolul următor

Se caută stagiari. +400 de posturi de internship publicate în ultima lună pe BestJobs

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share