Kaufland deschide primul centru de joacă și îngrijire din România, dedicat copiilor angajaților

Retailerul Kaufland a investit peste un milion de lei în primul centru de joacă și îngrijire dedicat copiilor angajaților, Kaufland Day Care, în Timișoara.

Proiectul reprezintă o premieră pe piața retailului din România. Compania își ajută astfel angajații să obțină un echilibru între viața personală și cea profesională. De luna aceasta, pe durata programului de lucru, angajații Kaufland din Timișoara își pot aduce copiii la centrul de joacă și îngrijire dedicat exclusiv lor.

Situat în incinta magazinului Kaufland din Str. Kogălniceanu, centrul este un beneficiu oferit angajaților cu normă parțială sau celor care sunt singuri întreținători ai familiei. Printre avantajele proiectului se numără servicii gratuite de educație non-formală pentru copiii lor de vârstă mică sau preșcolară. În limita locurilor disponibile, beneficiul poate fi accesat și de angajații cu normă întreagă, interesați să-și înscrie copiii la Kaufland Day Care.

Activitățile zilnice sunt gândite pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Prin joacă, vor deprinde noi abilități din domeniile motric, cognitiv, lingvistic, social, artistic sau practic, specifice fiecărei etape de dezvoltare. Toate activitățile se desfășoară sub îndrumarea echipei Family Hub, ai cărei membri sunt formați în pedagogii moderne, internaționale. Ei sunt specializați în lucrul cu copii de vârstă preșcolară. La Kaufland Day Care, copiii vor învăța și limba germană.

Capacitatea Kaufland Day Care este de maximum 17 copii în grupă/ zi, iar centrul asigură servicii și pentru copiii cu nevoi speciale. Programul include și mese și gustări: masa de prânz și gustarea de dimineață sau seară, în funcție de intervalul orar pentru care optează angajații.

“Familia este o prioritate și o responsabilitate pentru fiecare dintre noi. Ne dorim ca fiecare membru al echipei să simtă că este apreciat și că la Kaufland se bucură de toată susținerea necesară pentru a performa în viața profesională și în cea personală. Adaptăm an de an pachetul de beneficii, ca să rămână relevant pentru colegii noștri și familiile lor. Pe viitor, ne propunem să extindem conceptul Kaufland Day Care și în alte orașe unde suntem prezenți”, declară Marco Hößl, director general Kaufland România.

Peste 15.000 de români lucrează, în medie, la Kaufland România, companie care se mândrește, pentru al șaptelea an consecutiv, cu titlul de Angajator de Top, acordat de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

DESPRE KAUFLAND

Se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în opt țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România. Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot candida online, pe cariere.kaufland.ro, unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail, la cariere@kaufland.ro, sau la numărul de telefon 021 9132.

Articolul anterior

Bosch mizează pe învățământul dual și crește numărul oportunităților pentru elevi

Articolul următor

Peste 500 de voluntari s-au alăturat campaniei O Românie Curată Începe de Acasă, susținută de Procter & Gamble

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share