Odată cu deschiderea a două noi unități la nivel local, în Târgoviște și Sibiu, KFC ajunge la 80 de restaurante pe piața din România.
Primul restaurant KFC din județul Dâmbovița este o unitate de tip drive through. Este construit pe o suprafață de peste 300 mp, cu o capacitate de până la 92 de locuri pe timpul verii (salon și terasă) şi se bazează pe o echipă formată din 60 de angajaţi (lucrători bucătărie, casieri, bucătari, asistenți manager). Noua unitate KFC se află în imediata vecinătate a noului centru comercial, Cube Center. Restaurantul cu nr. 80 este amplasat în Promenada Mall și este al treilea din orașul Sibiu. Are o suprafață de peste 160 mp și 45 de angajați.
“Pentru noi este un moment special, deoarece celebrăm 80 de unități deschise la nivel național. Primul restaurant KFC a fost deschis în România în 1997. 22 de ani mai târziu, suntem unul dintre cei mai importanți jucători din industria locală de food service, iar planurile de expansiune nu se opresc aici”, declară Marian Gogu, director general, KFC România.
Credem că te-ar interesa și: Corporatistul din Pipera
Condițiile de angajare pentru toate posturile din noile restaurante nu presupun o experiență anterioară de lucru, ci doar o atitudine pozitivă, motivație și dorința de dezvoltare în domeniu. Programul de lucru este flexibil, pentru ca jobul să răspundă la nevoile angajaților, care pot alege un program de 8h/zi, 6h, 4h sau unul de weekend. La începutul colaborării, sunt instruiţi și pregătiți la locul de muncă de un trainer dedicat. Compania oferă și oportunități de specializare și dezvoltare profesională pentru cei care își doresc să construiască o carieră în domeniu.