Ex-managerul general al hotelurilor Ana Hotels din Poiana Brașov intră în echipa de conducere a winsedswiss România

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria ospitalității, Carmina Gal se alătură grupului educațional elvețian winsedswiss (World Institute of Service Education), în funcția de director al Departamentului Ospitalitate winsedswiss România.

Carmina Gal și-a început activitatea în domeniul ospitalității în urmă cu peste două decenii. În 2005, a preluat funcția de director vânzări și marketing al Grupului Ana Hotels, pentru ca cinci ani mai târziu să devină managerul general al celor trei hoteluri ale grupului din Poiana Brașov. Din această poziție, a coordonat renovarea Hotelului Sport din stațiunea brașoveană, proiect ce a inclus construirea unei clădiri dedicate zonei de spa și wellness. În timpul mandatului său, Hotelul Bradul din Poiana Brașov a fost renovat complet.

“Carmina deține o experiență impresionantă în management hotelier și sunt convinsă că va conduce departamentul nostru de ospitalitate, cu succes, spre următorul nivel de excelență. Este un director-cheie în echipa noastră”, declară Christine Schillings, Chief Executive Officer winsedswiss România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Grupul elvețian de instituții integrate pe verticală urmărește educarea forței de muncă și oferirea unor soluții educaționale și de business, pentru a furniza servicii de calitate în toate domeniile unde se lucrează direct cu clienți. Planurile de dezvoltare ale winsedswiss education group includ preluarea în management hotelier a unor locații de tip Hotel Ecole și gestionarea hotelieră a unor locații premium, hoteluri boutique, inclusiv apartamente de lux cu servicii concierge integrate.

Articolul anterior

Kira Hagi și Jonathan Alexandru sunt “Martha și George”, pe scena Teatrului Nottara

Articolul următor

Andreea Strugaru (Kadra): 5 provocări ale anului 2020 și 5 lecții de business învățate pe timp de pandemie

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share