Klass Wagen are un nou Manager Operațional de Grup și își extinde business-ul în vestul Europei

Liderul național în industria de rent a car “short term”  are un nou Manager Operațional de Grup.

Alexandru Vatră va conduce operațiunile grupului de peste 30 de milioane de euro și cu prezență în trei țări: România, Ungaria și Portugalia. Cu experiență de peste opt ani în Klass Wagen, Alexandru Vatră este fostul Branch Manager din București și, mai apoi, General Manager pe Romania. Odată cu noua poziție, Alexandru Vatră se relocă în Lisabona și continuă expansiunea companiei în vestul Europei. 

“Îmi aduc aminte cu drag de evoluția mea din poziția de agent vânzări și cu mândrie de dezvoltarea fantastică a companiei. Ambițiile mele și ale Klass Wagen în ceea ce privește expansiunea nu se vor opri aici. O organizație este suma oamenilor din care este alcătuită și sunt recunoscător întregii echipe pentru parcursul de până acum. Sunt încrezător că împreună vom reuși să devenim un nume important la nivel european, în industria închirierilor de autoturisme”, declară Alexandru Vatră. 

Klass Wagen, un proiect 100 la sută românesc, se dezvoltă accelerat și a depășit 1.000 de autoturisme pe o piață matură, precum cea din Portugalia.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share