La 12 ani, un puști din Cluj este cel mai bun jucător de fotbal din lume

Legitimat la Academia de Fotbal U Cluj Luceafărul, Denis Crișan a fost desemnat cel mai bun jucător din lume, la Campionatul Mondial al Copiilor, Danone Nations Cup, organizat la Barcelona, între 9 și 12 octombrie.

La cel mai important campionat de fotbal pentru copii au participat cele mai bune  echipe din lume, iar România a fost reprezentată de Academia U Cluj Luceafărul, la categoria 12 ani. Grupa 2007, pregătită de Ovidiu Sărmăşan, a încheiat turneul final pe locul 5.

Trofeul pentru cel mai bun jucător i-a fost înmânat lui Denis de legenda Barcelonei, Carles Puyol. Acest trofeu este echivalentul unui balon de aur la fotbaliștii profesioniști. “Fiecare joc reprezintă o provocare în care să fiu mai bun. Vreau și știu că voi juca în străinătate, la Barcelona, alături de cei mai buni jucători, și chiar dacă am doar 12 ani, muncesc din greu să fiu tot mai bun, să-mi perfecționez tehnica de joc și să ajung cel mai bun jucător din lume și când voi fi mare”,  spune Denis Crișan.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Denis a  intrat în vizorul marilor antrenori și impresari internaționali, după reușite de excepție. În scurta sa carieră, a fost golgheterul și cel mai bun jucător al mai multor turnee, la nivel național și internațional.

Articolul anterior

Clujenii de la PitechPlus trec sub "umbrela" gigantului francez Webhelp

Articolul următor

CFO-ul de azi, CEO-ul de mâine?

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share