Banner

Ioana Arsenie a lansat primul program experienţial în finanţe, dedicat finanţiştilor

Profesionist în finanţe cu o experiență de peste 20 de ani în roluri strategice, board advisor și fondatoarea Trusted Advisor & Trusted App, Ioana Arsenie lansează primul program experienţial în finanţe din România, dedicat profesioniştilor în domeniu, dar și antreprenorilor și managerilor.

Profesioniştii contabili trebuie să-şi câştige locul la masa strategică, într-un moment în care comoditizarea profesiei este vizibilă. Asta se poate face doar dacă avem expertiză globală şi puncte de vedere generate din business, cu impact argumentat în afaceri. Această expertiză presupune leadership, structură, gândire sistemică şi nu poate fi câştigată prin predare clasică şi cursuri în powerpoint”, spune Ioana Arsenie.

“De la Contabil la CFO” se adresează managerilor sau profesioniştilor care au potenţial, dar nu cunosc etapele ascensiunii în cariera lor în finanţe, sau managerilor care ocupă roluri de top de puţin timp şi au nevoie de un ghidaj personalizat, aparte de suportul standard oferit de organizaţie.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share