Lidl: singurul retailer care le oferă angajaților din magazine două zile libere de Paște

Magazinele Lidl sunt închise pe 16 și 17 aprilie, în prima și a doua zi de Paște.

Potrivit reprezentanților retailerului, echilibrul dintre viața personală și cea profesională face parte dintre principiile care ghidează relația dintre Lidl și angajații săi. Pentru ca aceștia să poată petrece Paștele alături de cei dragi, conducerea Lidl România a decis, și anul acesta, ca toți angajații din cele peste 200 de magazine din toată țara să beneficieze de două zile libere în această perioadă. Astfel, magazinele Lidl sunt închise pe 16 și 17 aprilie. Clienții Lidl pot face cumpărăturile pentru pregătirea mesei de Paște până pe 15 aprilie, inclusiv, iar activitatea magazinelor va fi reluată pe 18 aprilie.

Lidl România are o rețea de peste 200 de magazine la nivel național și peste 5.000 de angajați, dintre care peste 4.000 lucrează în magazin. Decizia Lidl de a oferi două zile libere de Paște și de Crăciun angajaților din magazine completează demersurile companiei de a răspunde nevoii de timp liber a angajaților. Pe lângă zilele libere acordate cu ocazia celor două sărbători, angajații din magazinele Lidl beneficiază și de zile de concediu ce cresc progresiv în primii trei ani de activitate în companie.  În plus, Lidl România este retailerul cu cele mai mari salarii în rândul angajaților din magazine. Cel mai mic salariu în companie este de 2.315 de lei brut, cu bonuri de masă incluse.

DESPRE LIDL

Este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează circa 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice, în 27 de țări din Europa. Lidl are în jur de 215.000 de angajați. Compania a fost desemnată Top Employer la nivel european, precum și național, în România, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia și Slovacia.

Articolul anterior

Brașov: Peste 1.500 de oportunități de carieră, miercuri și joi, la Târgul de Cariere

Articolul următor

Echipa Softelligence crește cu cel puțin 25 la sută, în 2017, și se dublează până în 2020

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share