Banner

Brașov: Peste 1.500 de oportunități de carieră, miercuri și joi, la Târgul de Cariere

Săptămâna aceasta, în 12 și 13 aprilie, brașovenii interesați de carieră și creștere profesională sunt așteptați la Târgul de Cariere (TdC). Evenimentul de la Aro Palace reunește peste 40 de companii și organizații, care oferă joburi, internship-uri și stagii.

Companiile care participă la TdC Brașov caută economiști, IT-iști, ingineri, analiști de business, specialiști recrutare, manageri, specialiști achiziții, designeri, personal tehnic, contabili, fotografi sau operatori de telefonie. În plus, la mare căutare sunt cunoscătorii de limbi străine: engleză, franceză, germană, italiană, daneză, suedeză, norvegiană și finlandeză. “Oportunitățile disponibile sunt variate. Companiile care caută noi colegi vin din domenii diverse: producție, IT, sector bancar, auto & automotive, recrutare, servicii, consultanță, construcții, imobiliare, vânzări, retail. Am pregătit și multe competiții și concursuri”, declară Corina Brândușan, PR Manager, Târgul de Cariere.

Quin caută economiști, ingineri și analiști măsurători metrologice, Teleferic Grand Hotel vrea să angajeze electricieni, ospătari și personal pentru hotel, iar Dräxlmaier recrutează pasionați și specialiști în domeniul auto & automotive. Hornbach îi așteaptă în echipă atât pe cei care abia au terminat studiile, cât și pe cei care au deja experiență în muncă, iar Azets Insight are disponibile posturi în contabilitate, căci își extinde activitatea și va deschide un nou punct de lucru în Brașov. Angajări fac, printre altele, și Preh, Schaeffler, Star Transmission & Star Assembly, Veo Worldwide Services, Arvato Bertelsmann, Cerner Corporation,  ProCredit Bank, CGS Romania, Con-A, Kastamonu, KUKA Systems, Lugera și Metro Systems.

Candidații își pot testa nivelul de limbă germană în cadrul competițiilor contracronometru Speed Challenge, organizate în cadrul târgului. Participanții au șansa de a învăța noțiuni de digital marketing la Atelierul Digital Google (12 aprilie, ora 10) și de a-și construi propriul joc de X & 0, cu Android Studio (13 aprilie, ora 14), într-un workshop organizat de Cerner Corporation. Înscrieri pentru workshop-uri se fac aici. Pentru prima dată la Brașov, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații vor putea discuta cu recrutorii despre viața lor profesională și vor putea decide dacă jobul actual este cel potrivit pentru ei. 

Târgul de Cariere se implică anul acesta în susținerea cercetării. Candidații și companiile pot dona pentru a susține acest domeniu. Campania Cutting-Edge Research (CER) își propune să susțină cercetarea în România și să le arate tinerilor că și aici își pot construi o carieră de succes. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru organizarea unei școli de vară la care vor participa tineri olimpici la fizică. Organizatorii TdC pregătesc premii și surprize pentru participanți: un weekend la Poiana Brașov, abonamente la festivalul UNTOLD și vouchere la Street Food Festival.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share