LifeBox lansează un meniu adaptat pentru persoanele care stau acasă

Conceptul de healthy food delivery dedicat celor care își doresc un stil de viață sănătos a lansat meniul ComfortBox, gândit special pentru această perioadă, în care cei mai mulți dintre clienți lucrează de acasă.

Noul meniu asigură două mese principale și o gustare pe zi, preparate în siguranță din ingrediente variate. ComfortBox include prânz, gustare (supă) și cină și este disponibil pentru acasă, livrat în sistem contactless, în două variante: Vegetarian, cu prețul de 33 lei, și Optim, ce conține și preparate din carne la mesele principale, la 39 lei. Clienții pot adăuga și o gustare dulce, pentru nouă lei în plus, sau o pâine artizanală cu maia și semințe, pentru cinci lei.

Din prețul fiecărui meniu ComfortBox comandat, compania redirecționează doi lei către Asociația Zi de Bine, pentru strângerea de fonduri pentru spitale și personalul medical. Donațiile vor fi folosite în campania #ScutPentruSpitale, pentru achiziționarea de echipamente medicale, echipamente de protecție, dezinfectanți, teste de diagnostic și alte resurse necesare cadrelor medicale în lupta cu COVID-19. Clienții LifeBox pot face donații către asociație și prin butonul de donație disponibil în pagina de Checkout.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

“Am lansat noul meniu pentru a oferi clienților beneficiul zilnic al unui confort culinar, fără grija întrebărilor precum <Eu ce gătesc?> sau <Ce mănânc astăzi?>, cu preparate sănătoase și variate, la un preț accesibil. Pe lângă meniul livrat în fiecare dimineață la ușa lor, clienții contribuie direct la strângerea de fonduri pentru spitale și personalul medical. Ne-am alăturat acestei cauze pentru a veni în sprijinul sistemului medical și al cadrelor medicale, cele mai expuse, și pentru a ajuta acolo unde este cea mai mare nevoie de noi resurse pentru a opri această pandemie”, spun fondatorii LifeBox.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

LifeBox a întrerupt pentru moment posibilitatea de plată a meniurilor în numerar. Clientul are opțiunea de plată online pe site, iar livrarea se face contactless.

Articolul anterior

Federația Română de Fotbal reduce salariile angajaților cu 20 la sută

Articolul următor

Unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu peste 6.000 de salariați, la un pas să-și schimbe proprietarul

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share