Unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu peste 6.000 de salariați, la un pas să-și schimbe proprietarul

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Sage Automotive Interiors, Inc., din SUA, preia afacerea cu materiale textile pentru interioare auto ce aparţine Grupului Adient.

Sage Automotive Interiors, Inc. realizează materiale pentru interioare auto pentru mai mulți producători de autovehicule și își desfășoară activitatea în țări precum SUA, Mexic, Brazilia, Italia, Polonia, România și China. În România, își derulează activitatea prin subsidiara European Interior, specializată în confecționarea de articole din textile pentru autovehicule.

Grupul Adient este prezent în România din anul 2000, prin Adient Automotive, o companie ce are ca obiect de activitate fabricarea de piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule. Are aici peste 6.000 de angajaţi şi opt unităţi de producţie: Jimbolia (mecanice şi mecanisme metalice), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia şi accesorii metalice), Ploieşti (tapiţerie), Piteşti (tapiţerie).

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajaţi în 238 de fabrici localizate în 34 ţări, produce şi livrează scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale. Anual, echipează 25 de milioane de vehicule.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share