Liviu Matei și Răzvan Nedu, medalii pentru România la Cupa Mondială de Paraclimbing

Aflați la prima competiție a sezonului 2024, sportivii Lotului Național de Paraclimbing, coordonat de ONG-ul Climb Again, se întorc acasă cu o medalie de argint și una de bronz.

Liviu Matei a concurat pentru prima dată în etapa finală a unei Cupe Mondiale și s-a clasat pe locul al doilea la categoria AU3 (categorie dedicată sportivilor cu amputație la mână sau amputație parțială), iar Răzvan Nedu, căpitanul lotului, a urcat pe treapta a treia a clasamentului la categoria B1 (complet nevăzători).

Sportivii au fost însoțiți la Salt Lake City de echipa Climb Again, formată din Claudiu Miu, antrenor coordonator, Antoaneta Barbu, manager de echipă, și Iulian Farkaș, navigator.

În acest sezon competițional, Lotul Național de Paraclimbing al României va fi prezent și la Cupa Mondială din Innsbruck (Austria), Cupa Mondială din Arco (Italia) și Campionatul European din Villars (Elveția). Lotul național este sprijinit în acest an de Comitetul Național Paralimpic, Viva Credit, Zuzu, Kaufland, Groupama Asigurări, BRD, ALD Automotive și FRAE.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share