Mădălin Tomescu, fondatorul singurului showroom de bucătării din România operațional 100% digital

Antreprenorul Mădălin Tomescu a lansat Kuziini, singurul concept-store de bucătării pe comandă, operațional 100 la sută digital, după o investiție netă de circa un milion de lei.

Fondatorul Kuziini are o experiență de business de peste 20 de ani în industria mobilei și a dezvoltat mai multe afaceri pe segmentul de producție de mobilier rezidențial și comercial, destinat hotelurilor, magazinelor, sediilor de companii și universităților.

Kuziini funcționează fără staff, iar accesul clienților se face printr-un sistem de face recognition instalat la intrare. Cu ajutorul a mai multe stații de lucru, ei se conectează la o platformă unde își pot configura bucătăria în cele mai mici detalii, iar costul acesteia va fi generat automat. Pentru orice întrebare, utilizatorul apasă un buton și este conectat pe live chat cu un arhitect din call-center-ul Kuziini, care îl va ajuta în procesul de proiectare a bucătăriei.

Kuziini dispune de două unități de producție în România și Bulgaria. Odată ce clientul comandă o bucătărie, este conectat în timp real cu fabrica și vede toate etapele procesului de producție. Concept-store-ul din zona Unirii din București este primul dintr-un lanț pe care Mădălin Tomescu dorește să-l dezvolte în toată țara. În 2022, va deschide alte trei locații în Cluj, Timișoara și Iași. Antreprenorul intenționează să dezvolte și un sistem de franciză, în următorii ani.

Articolul anterior

Noul val de Covid alungă turiștii străini: România lipsește de la al doilea cel mai mare eveniment de turism din lume, pentru prima dată după 1980

Articolul următor

Facebook va angaja 10.000 de oameni în Europa, în următorii cinci ani

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share