Banner

Logistic E van Wijk a închiriat peste 10.000 mp în parcul P3 Bucharest

Dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice P3 a semnat un parteneriat cu furnizorul de servicii integrate de transport și logistică Logistic E van Wijk, pentru 10.180 de metri pătrați – spațiu de depozitare și 252 de metri pătrați – spațiu de birouri, în noul depozit 6 din parcul P3 Bucharest.

Spațiul închiriat reprezintă 75 la sută din dimensiunea totală a depozitului. O echipă de 40 de persoane va avea baza în acest depozit, ce va fi utilizat pentru a distribui, în medie, 15.000 de paleți pe lună. Noul depozit este durabil din punct de vedere ecologic și respectă cele mai înalte standarde internaționale, iar acoperișul folosește panourile solare pentru a reduce costurile operaționale.

“Prima noastră întâlnire cu P3 a fost de bun augur, deoarece avem aceeași viziune asupra business-ului, suntem la fel de pasionați de depozite și ne dorim un parteneriat pe termen lung pentru dezvoltarea ambelor companii. Astăzi începem un nou drum în această echipă și suntem încrezători că vom fi mult mai puternici împreună și că le vom putea livra clienților noștri tot ce le promitem. Pe lângă inaugurarea acestei noi clădiri, sărbătorim și a 25-a aniversare în România și zece ani de prezență pe piață din București”, declară Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk.

Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport și logistică, cu filiale în România, Olanda, Ucraina și Polonia. Grupul E van Wijk dispune de o flotă de peste 350 de camioane, care acoperă principalele piețe din Europa și generează o cifră de afaceri consolidată de peste 80 milioane de euro. Logistic E van Wijk România are 370 de angajați, 185 de camioane Euro 5 și Euro 6, 20.000 de metri pătrați de spații de depozitare, în București, Cluj-Napoca și Arad. P3 deține 305.000 de metri pătrați, în 11 depozite, în parcul P3 Bucharest. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în P3 Bucharest și plănuiește să se extindă atât în București, cât și în centrul și vestul țării.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share