L’Oréal România va avea un nou Country General Manager, din ianuarie

Grupul L’Oréal a numit-o pe Vanya Panayotova în funcția de Country General Manager L’Oreal România, din ianuarie 2019.

Vanya Panayotova a fost nominalizată după numirea lui Gilles Antoine într-o nouă poziție în cadrul Grupului. Perioada de tranziție va fi asigurată de Javier Labarta, care are o experiență extinsă în roluri de General Manager în cadrul L’Oréal, din poziția de Director General Interimar.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Vanya Panayotova are o experiență vastă pe piața românească, unde a deținut două poziții diferite în trecut: cea de General Manager al Orbico România și Sector Manager Market Strategy & Planning la Procter & Gamble. Are 20 de ani de experiență în sectorul FMCG și o carieră impresionată la conducerea unor companii internaționale de top și a unor afaceri antreprenoriale de mari dimensiuni. Și-a început cariera la Procter&Gamble și și-a continuat dezvoltarea la Mondelez International, unde a deținut poziții importante în Europa de Est, Africa și Orientul Mijlociu. În 2017, s-a întors în România, ca General Manager al Orbico, o companie de distribuție de top, ce operează pe 19 piețe. În această perioadă, a reușit dublarea afacerii companiei în România și integrarea subsidiarei locale în standardele Grupului.

Javier Labarta s-a alăturat L’Oréal în urmă cu 27 de ani. A ocupat poziții cu responsabilități la nivel local și zonal. A lucrat pentru L’Oréal în Spania, Argentina, Venezuela și Mexic, înainte de a se alătura echipei de la sediul central din Franța, unde a preluat poziția de Zone General Manager pentru Divizia de Lux din America Latină. Ulterior, a preluat, în SUA, poziția de CEO al L’Oréal Travel Retail Americas, iar în ultimii ani a fost Country General Manager pentru L’Oréal America Centrală, rol pe care l-a deținut până la preluarea noii misiuni în România.

Articolul anterior

"Profesorul" de copywriting

Articolul următor

România, una dintre cele patru țări din UE în care a scăzut numărul de angajaţi, în trimestrul al II-lea

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share