“Profesorul” de copywriting

Pasionații de copywriting din Cluj și-au dat întâlnire în acest weekend, la Bookla, pentru a participa la un nou curs de inițiere în copywriting, susținut de Cătălin Ionașcu, fondatorul Romanian Copywriter.

Timp de două zile, participanții vor face exerciții de scriere creativă în copywriting și vor învăța tehnici utile în scrierea unui site sau blog. Cursul este susținut pentru a doua oară în Cluj, este organizat de agenția Creative Business Management și se adresează clujenilor începători în arta scrisului, care vor să creeze conținut de calitate pentru propriile afaceri sau pentru companiile pe care le reprezintă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Trainerul Cătălin Ionașcu va împărtăși experiența sa de peste șase ani în domeniu cu cei care vor să-și dezvolte abilitățile de gândire și de scriere a textelor publicitare în mediul online. Ei vor afla cum să conceapă o strategie de content marketing, cum să crească un blog cu articole de calitate și cum să pună în valoare calitățile unui brand prin descrieri atractive. În cadrul cursului, cei prezenți vor putea să aplice noțiunile învățate prin exerciții practice și utile în activitatea proprie.

Cătălin Ionașcu este specialist în content writing și copywriting și fondatorul uneia din cele mai cunoscute agenții specializată exclusiv în content writing și copywriting din România, Romanian Copywriter.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share