LSEG, centrul de servicii al Bursei din Londra, își mărește echipa din București cu 100 de specialiști

London Stock Exchange Group (LSEG) Romania își mărește echipa locală cu 100 de noi roluri pentru specialiști, într-o varietate de tehnologii și servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Capital Markets și Post Trade.

Anunțul vine în contextul în care echipa LSEG România se apropie de 400 de angajați care acoperă o gamă largă de tehnologii, servicii web, cercetare, dezvoltare și funcții corporate în București. Noii specialiști care se vor alătura echipei în următorul trimestru vor fi direct implicați în dezvoltarea de platforme de ultimă generație pentru piețele globale. LSEG caută ingineri Software Development, Site Reliability, DevOps și QA. Toate oportunitățile de carieră la LSEG pot fi consultate aici.

“Credem cu tărie că impactul hub-ului local asupra piețelor financiare globale este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din industria tehnologiei. Odată cu creșterea accelerată a centrului din București, le vom oferi colegilor noștri oportunități semnificative de dezvoltare a carierei și creștere profesională”, declară Andreea Stănescu, director general LSEG Romania.

LSEG are sediul central în Marea Britanie și operațiuni în 70 de țări din EMEA, America de Nord, America Latină și Asia Pacific. Compania are 25.000 de angajați la nivel global.

Articolul anterior

KADRA, compania unde rutina nu există: Cum ajungi de la vânzător la CEO de companie

Articolul următor

Paul Olteanu (Mind Architect): “În nicio țară din Europa nu veți vedea atât de puțini empatici în mediul de afaceri ca în România”

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share