Maravela & Asociații are un nou partener

Din luna iulie, prima linie a echipei Maravela & Asociații se mărește prin adăugarea avocatei Alexandra Rîmbu în rândul partenerilor.

Cu o experiență de peste nouă ani în avocatura de business, Alexandra Rîmbu a acordat asistență multor clienți de anvergură, în cadrul unor importante firme internaționale de avocatură, precum J&A Garrigues SLP (peste 2.000 de avocați, cu birouri în 13 țări și paru continente), dar și în firme de avocatură locale, precum Mușat & Asociații. Ultima poziție deținută este cea de partener equity în cadrul firmei Almaj & Albu.

Expertiza Alexandrei Rîmbu acoperă drept societar, fuziuni și achiziții, drept contractual, dreptul muncii, PPP, construcții & infrastructură, dar și aspecte de concurență și proprietate intelectuală, în diferite sectoare de activitate. În plus, a fost implicată în numeroase litigii complexe și arbitraje internaționale. Din portofoliul său de clienți fac parte mari corporații și investitori privați.

Creșterea frumoasă de la an la an a firmei, proiectele complexe avute și premiile obținute sunt, cu siguranță, motive de bucurie și de convingere că am făcut pasul corect. Sunt fericită să fac din nou parte din echipă și încrezătoare că voi contribui considerabil la dezvoltarea ei

Alexandra Rîmbu

Partner @ Maravela & Asociații

“Pe Alexandra o cunoaștem de peste șase ani, pe când făceam echipă în cadrul Mușat & Asociații. A fost unul dintre primii avocați ce ni s-au alăturat în cadrul Maravela & Asociații. De-a lungul anilor, Alexandra a dobândit calități profesionale esențiale atât în gestionarea lucrărilor avocațiale, cât și în dezvoltarea și managementul clienților. Aceste calități fac din ea o alegere excelentă pentru poziția de partener în cadrul unei firme cu standarde înalte, cum este Maravela & Asociații. Ne bucurăm astfel de mai multe ori: în primul rând, pentru plus-valoarea umană dobândită și apoi pentru faptul că am readăugat echipei un excelent profesionist și am întărit astfel primul eșalon al firmei”, declară Gelu Maravela, Managing Partner al Maravela & Asociații. “Alexandra este o valoare adăugată importantă pentru echipa noastră: deține experiență de necontestat, expunere internațională, fluență în multiple limbi străine și, foarte important, îi cunoaștem deja îndeaproape calitățile”, completează Alina Popescu, Managing Partner al Maravela & Asociații.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share