Angajații la stat primesc liber și în 14 august

Executivul a stabilit astăzi, printr-o hotărâre, ca ziua de luni, 14 august 2017, să fie zi liberă pentru salariații din sectorul public. Ea va face legătura între zilele de weekend și ziua de 15 august, declarată nelucrătoare.

Ziua liberă va fi recuperată, în regim de program normal, în 19 august 2017 sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la 25 august 2017. Facilitatea nu se acordă locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activității.

Pentru funcționarea justiției ca serviciu public, dispozițiile hotărârii nu se aplică magistraților şi altor categorii din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în data de 14 august şi nici participanților în aceste procese. Operațiunile de încasări prin virament în relația cu instituțiile de credit, aferente datei de 14 august, se înregistrează în contabilitatea unităților teritoriale ale trezoreriei statului cu data de 14 august.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share