Maria Tudor va coordona business-ul Publicis Groupe în 15 țări

Chief Media Officer și Business Development Lead pentru Europa Centrală și de Est (ECE) în Publicis Groupe, Maria Tudor a fost promovată în funcția de Chief Operating Officer pentru regiune.

Maria Tudor va supraveghea operațiunile regionale pe cele 15 piețe ale Publicis Groupe ECE, strategia și implementarea acesteia, dezvoltarea business-ului și a produsului, parteneriatele, și va conduce unele dintre cele mai ample linii de operațiuni ale Publicis Groupe ECE, inclusiv mass-media și conținut.

Cu peste două decenii de experiență în comunicare, Maria Tudor și-a început cariera ca inginer în informatică, înainte de a-și descoperi noua pasiune. Și-a început drumul în comunicare la Saatchi & Saatchi, înainte de a lansa Zenith România în 2000. Sub conducerea sa, Zenith a devenit cea mai bună agenție media din România. Este apreciată pentru impactul său în industrie și a primit premiul de Excelență în Operațiuni Media de la IAA și Personalitatea anului în marketing și comunicare în România.

Când Publicis Groupe a achiziționat Zenith România, în 2013, Maria s-a transformat din antreprenor în membru al echipei internaționale Publicis Groupe. A avut o contribuție esențială în atragerea de noi clienți importanți pentru echipa ECE și gestionarea cu succes a mai multor clienți-cheie din regiune.

Articolul anterior

Parteneriat Salarium și UCMS by AROBS pentru accesarea instant a unui avans din salariu

Articolul următor

Spaniolii de la Gran Via, unul dintre cei mai mari dezvoltatori rezidențiali din România, au un nou președinte

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share