Spaniolii de la Gran Via, unul dintre cei mai mari dezvoltatori rezidențiali din România, au un nou președinte

După 11 ani în calitate de director general al Gran Via România, Antoanela Comșa preia funcția de președinte al grupului spaniol.

Jose Aguinaga s-a retras din funcția de președinte și a rămas acționar majoritar al Gran Via, unul dintre cei mai mari dezvoltatori rezidențiali de pe piața românească, cu peste 2.000 de apartamente livrate.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul ultimilor 20 de ani, Antoanela Comșa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați manageri de pe piața imobiliară din România. Absolventă a Universității de Construcții din București, este președinte Gran Via România și președinte al AREI (Asociația Investitorilor Imobiliari din România).

A supravegheat toate investițiile Gran Via din România, în proiecte precum Timișoara 58, Gran Via Park și Aviației Apartments, în București, și Gran Via Marina, în Constanța. Dezvoltatorul lucrează acum la ultima fază a proiectului Gran Via Park, cu 220 de apartamente, și va lansa în această vară faza a doua a Gran Via Marina la Constanța, o investiție de 40 de milioane de euro în 500 de apartamente.

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească. S-a specializat în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale, ce au schimbat în bine fața orașului. A finalizat în București peste 2.000 de apartamente, în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6) și Aviației Apartments, în sectorul 1. În Constanța, are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la zece minute de stațiunea Mamaia.

Articolul anterior

Maria Tudor va coordona business-ul Publicis Groupe în 15 țări

Articolul următor

Un român din trei nu s-a mai simțit în siguranță la job, de la debutul pandemiei, și o treime sunt epuizați după această perioadă

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share