Parteneriat Salarium și UCMS by AROBS pentru accesarea instant a unui avans din salariu

Printr-un acord încheiat cu UCMS by AROBS, compania românească specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare, Salarium, prima platformă de plată a avansului salarial din România, oferă angajaților companiilor din portofoliul UCMS by AROBS acces instant la propriile salarii și face posibilă plata avansului direct pe card, prin aplicația cu același nume.

„Prin integrarea cu True HR, soluția software dezvoltată de UCMS by AROBS, aplicația Salarium permite unui număr mai mare de angajați să acceseze, oricând doresc, banii aferenți zilelor lucrate. Este prima colaborare de anvergură în rândul operatorilor de payroll și ne bucurăm pentru deschiderea și suportul oferit de echipa UCMS by AROBS. Accesarea avansului salarial este un serviciu foarte popular în țările din vestul Europei și ne așteptăm ca tot mai multe companii să dorească să le ofere angajaților acest beneficiu extrasalarial, pentru a răspunde nevoilor lor concrete”, explică Alina Ștefan, CEO Salarium Fintech.

Pentru companiile din România, această facilitate ajută departamentele de HR și simplifică procesul de acordare a avansurilor. „Integrarea serviciilor de payroll cu Salarium ne permite să acordăm angajatorilor și angajaților o experiență cursivă, facilă și intuitivă. Companiile reduc la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar, iar angajații care dețin un smartphone își pot gestiona propriul salariu așa cum consideră”, spune Ionuț Gherle, director general UCMS by AROBS.

Alina Ștefan, CEO @ Salarium Fintech & Ionuț Gherle, director general @ UCMS by AROBS.

Cererea pentru servicii de accesare a salariului în momentul dorit este susținută de nevoia angajaților de libertate în luarea deciziilor financiare. Dezvoltarea economiei tip gig, în care plata serviciilor oferite este realizată instant, creează condițiile ideale pentru dezvoltarea serviciilor oferite de Salarium, din categoria early wage sau salary on-demand. În acest context, astfel de soluții au potențialul de a fi adoptate de companii și integrate în pachetele de beneficii corporate.

Platforma Salarium a fost lansată la începutul acestui an și a fost adoptată în scurt timp de zece companii. Integrarea aplicației Salarium cu platformele de payroll va contribui semnificativ la extinderea gradului de acoperire a serviciilor de acest tip.

DESPRE SALARIUM FINTECH

Este prima soluție de plată instant a avansului salarial și de educație financiară din România. Prin aplicația mobilă Salarium, disponibilă în Google Play și AppStore, angajații pot solicita avansuri salariale, fără comisioane sau dobânzi, pentru zilele lucrate până la momentul solicitării.

DESPRE UCMS BY AROBS

Este una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România. Peste 500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar, la nivelul întregii companii, din banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.

Articolul anterior

Nimeni nu mai vrea săptămâni de lucru de 40 de ore. Toți vor să lucreze 4 ore pe săptămână, pe un laptop, în Bali

Articolul următor

Maria Tudor va coordona business-ul Publicis Groupe în 15 țări

Articole din aceeași categorie
Total
33
Share