Banner

Marketing Manager-ul Luxoft este noul președinte ABSL

Foto: Curierul Național

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul local de servicii pentru afaceri, l-a numit pe Cosmin Pătlăgeanu în funcția de președinte al asociației.

Alături de Cosmin Pătlăgeanu, din noul consiliu director al ABSL fac parte, din această lună, Ecaterina Ion (GM & Country HR Leader, Hewlett Packard Enterprise), Cristian Cilibiu (Senior Project Manager, UniCredit Business Integrated Solutions), Ciprian Dan (Location Head, Wipro BPS), Cătălin Iorgulescu (Head of Operations, Samsung SSCE), Shibu Nambiar (SVP & COO, Genpact Europe, LatAm & Africa) și Dragoș Ștefan (EMEA Launch Manager, Stefanini).

Cosmin Pătlăgeanu este un profesionist cu experiență în marketing, jurnalism, IT și Relații Publice. În ultimii cinci ani, a lucrat la Luxoft România, iar acum deține funcția de Marketing Manager.  A fost membru în consiliul director al ABSL, între 2015 și 2017, și a administrat activitatea  asociației din zona relațiilor cu investitorii. Luxoft este un furnizor de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, cu precădere companii multinaționale.

Noul președinte al ABSL România își propune să-și canalizeze cunoștințele și abilitățile pentru a sprijini și a coordona inițiativele asociației, pentru a dezvolta noi proiecte și pentru a crește vizibilitatea României, în vederea obținerii de noi investiții străine. Cosmin Pătlăgeanu îl înlocuiește la conducerea ABSL România pe Florin Grama, președinte al asociației din aprilie 2015 până în aprilie 2017. “Este un moment bun pentru creșterea zonei de servicii pentru afaceri și este important să-l menținem, punând accentul pe dialog și implicare, la toate nivelurile. România este o destinație atractivă pentru investiții și o locație cheie pentru companiile care deja au operațiuni aici, însă competiția este dură și trebuie să ne păstrăm avantajele competitive”, declară Cosmin Pătlăgeanu.

În perioada în care a condus ABSL România, Florin Grama a triplat numărul de membri ai asociației, ceea ce reprezintă azi 60 la sută din forța de muncă în industria locală de outsourcing. “Am acceptat o nouă provocare în interiorul Microsoft și astfel am lăsat deschisă colegilor mei oportunitatea de a contribui la consolidarea ABSL. Voi sprijini în continuare, ca simplu membru, proiectele și inițiativele asociației, și am toată încrederea în noul Board și președintele Cosmin Pătlăgeanu, cu care am colaborat foarte bine și pană acum, că vor reuși să ducă lucrurile mai departe, iar vocea ABSL se va auzi tot mai pregnant în mediul de afaceri din România”, afirmă Florin Grama.

ABSL reunește cele mai mari companii de profil din domeniile Business Process Outsourcing (BPO), Shared Services Center (SSC), Outsourcing IT (ITO) și cercetare și dezvoltare (R&D). Din  asociație fac  parte companii autohtone și multinaționale de  profil, lideri  regionali  şi globali, precum Accenture Services, APT Resources & Services, Allianz Worldwide Partners, Be Think Solve Execute, Telus International, Capgemini, Central Europe Technologies, Connections Consult, DB Schenker, Deloitte Audit, EY, Eucom Business Language, Genpact, Global Remote Services, HP Enterprise, HP Inc, Luxoft Professional, Mazars Consulting, Mood Media, Microsoft, Office Depot Service Center, Optima Solutions Services, Outsourcing Advisors, PwC Services, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing, Renault Business Services, Samsung, SCC Services, SELIR, Societe Generale European Business Services, Stefanini, TMF/UCMS Group, UniCredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban IT, Veeam Software, Vodafone Shared Services, Webhelp, Wipro Technologies și WNS Global Services.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share