Conferința HackTalks dă startul maratonului de programare HackTM

Anul acesta, 25 de specialiști, antreprenori și experți, din diferite arii ale domeniului tehnologic, vor urca pe scena HackTalks, pentru a inspira pasionații de IT.

Printre speakerii conferinței din 26 mai se se vor număra Dragoș Pîslaru, Valentin Mureșan, Alexandru Sișu, Shari Mahrdt, Ioana Iordan, Cătălina Azamfirei, David Altmayer sau Josef Dunne. Prin povești de succes la nivel național sau internațional, sfaturi și inovații tehnologice, scopul conferinței este de a crea un mediu de comunicare și învățare destinat comunității tech din Timișoara. Principalele subiecte ale conferinței vor fi unelte și metode pentru eficientizarea procesului de programare, tendințe din domeniu, hardware, design, programare civică și detalii din lumea startup-urilor.

Cea de-a doua ediție a conferinței Hack Talks se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, de la ora 9. Evenimentul este gratuit și are scopul de a sprijini comunitatea tech din Timișoara. Agenda evenimentului, informații despre speakeri și prezentările susținute pot fi consultate aici sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre HackTM 2017

Ajuns la cea de-a patra ediție, cel mai mare maraton de programare din sud-estul Europei revine la Timișoara. HackTM însumează 50 de ore de programare intensă, timp în care echipele trebuie să pregătescă proiecte inovatoare și să convingă juriul sau sponsorii că ideea lor merită unul dintre premiile puse în joc. Anul acesta, valoarea totală a premiilor depășește 10.000 de euro. Evenimentul este organizat de Asociația Banat IT și Timișoara Startup Hub, în colaborare cu comunitățiile IT locale și cu implicarea unei echipe de voluntari.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share