Un elvețian este noul director general al hotelurilor Grupului Rezidor

Grupul Hotelier Rezidor l-a anunțat pe Markus Kraus drept noul director general al Radisson Blu Hotel Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence.

Din 1 aprilie, Kraus va prelua responsabilitatea de la Bert Fol, care va fi numit director general al hotelului Radisson Blu Bosphorus, Istanbul și District Director în Turcia. Cu peste 25 de ani de experiență în lanțuri hoteliere internaționale, precum Hilton și Meliá, Markus Kraus este expert în domeniul hotelier, a participat la deschiderea de noi hoteluri în Europa, Africa și regiunea Asia-Pacific, și are expertiză în domeniul operațional și management. Născut în Thalwil, în Elveția, a absolvit Hotel School Lausanne și vorbește fluent trei limbi.

Martin Kraus a înființat și Swiss Consulting International Hospitality, o firmă de consultanță ce cuprinde o vastă rețea de profesioniști din domeniul hotelier, din întreaga lume. În plus, pe lângă poziția sa de director general al Radisson Blu Hotel Bucharest, el va fi responsabil și de Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, precum și pentru dezvoltarea veniturilor ambelor hoteluri. Complexul hotelier cuprinde 487 camere în Radisson Blu Hotel Bucharest și 210 camere și apartamente în Park Inn Bucharest Hotel & Residence, opt baruri și restaurante, un centru de conferințe și o gamă largă de facilități de petrecere a timpului liber, oferite de World Class Health Academy.

Markus Kraus se declară entuziasmat de noua sa poziție. “Sunt convins că filozofia Yes I Can!SM – spiritul Rezidor – și pasiunea mea pentru industria hotelieră fac o combinație excelentă. Împreună cu echipa mea, voi extinde poziția puternică a Grupului Rezidor pe piața din București”, promite Markus Kraus. “Apreciem experiența sa vastă, de mai mult de 25 de ani. Markus este un hotelier internațional cu experiență și rezultate cuantificabile și va fi un atu valoros pentru compania noastră”, completează Arno Schwalie, Area Vice President pentru Europa Centrală și de Sud.

DESPRE RADISSON BLU®

Radisson Blu® este unul dintre brand-urile hoteliere internaționale de top, cu mai mult de 280 hoteluri în 62 de țări. Hotelurile Radisson Blu sunt situate în locații de top din marile orașe, gateway-uri de aeroporturi și destinații de agrement din întreaga lume. Radisson Blu face parte din Grupul Hotelier Carlson Rezidor, care include Quorvus Collection, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson and Country Inns & Suites By CarlsonSM.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share