Banner

Marquardt Sibiu – locuri de muncă stabile și de perspectivă

(P) Compania Marquardt Sibiu face angajări în cadrul extinderilor de activitate și va recruta 130 de persoane pentru fabrica aflată în Zona Industrială Vest. Compania produce echipamente electronice pentru industria auto, fiind o filială locală a grupului german Marquardt.

Vor fi angajați montatori subansamble, sculeri-matriţeri, analişti de calitate, şefi de schimb, precum și ingineri automatişti, ingineri electronişti, ingineri de producţie, specialişti în mentenanţă.

Pentru posturile de montatori subansamble, compania caută absolvenți de studii medii, cu disponibilitatea de a lucra în trei și patru schimburi, cărora le asigură școlarizarea, pregătirea profesională și sprijin pentru obținerea calificărilor și pentru dezvoltarea în carieră.

Marquardt s-a stabilit în Sibiu în 2006 și este al doilea mare angajator din Zona Industrială Vest. Dar ceea ce este cel mai important este faptul că firma Marquardt oferă un sistem stabil de avantaje și beneficii, pentru menținerea satisfacției angajaților.

Marquardt Schaltsysteme SCS a investit, în cei zece ani de la demararea producţiei la Sibiu, circa 160 de milioane de euro, a ajuns anul trecut la peste 2.700 de oameni şi a devenit cea mai mare subsidiară a concernului german.

Dezvoltarea companiei a fost una accelerată, lucru vizibil în cele cinci extinderi ale fabricii și în creșterea personalului de la cifra de 157 de angajați, în 2006, la peste 2.700, în prezent. Această dezvoltare va continua și în viitor, iar angajații nu au de ce să se teamă în privința stabilității locurilor de muncă. Nu numai că fabrica Marquardt 1 s-a extins în patru etape succesive, dar în 2015 compania a mai achizitionat și o a doua facilitate de producție, unde a amenajat fabrica Marquardt 2.

Mai mult decât atât, compania a mai achiziționat două terenuri, dintre care unul de peste 38.000 metri pătrați, pentru dezvoltarea în continuare a activităților. Toate aceste indicii arată clar stabilitatea companiei în județul Sibiu și planurile clare de dezvoltare pe viitor.

Angajările se pot face contactând reprezentanții companiei la telefon 0269 505 505. O altă metodă este depunerea CV-ului în casetele speciale amenajate la primăriile din județ sau trimiterea CV-ului la email jobs@marquardt-ro.com. De asemenea, puteți aduce CV-ul la sediul firmei Marquardt, în Sibiu, Zona Industrială Vest, str. Munchen nr. 2.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share