Mars se alătură coaliției companiilor care luptă pentru a combate inegalitățile

Compania Mars, Incorporated se alătură unei coaliții formate din 34 de multinaționale, care s-au angajat să sporească acțiunile de promovare a drepturilor omului în industriile în care activează, să ofere locuri de muncă incluzive și să promoveze incluziunea.

Coaliția G7 B4IG va fi coordonată de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE). Membrii săi provin din diverse sectoare de activitate, au peste 3,5 milioane de angajați și venituri anuale de peste 1.000 de miliarde de dolari. G7 B4IG este prima inițiativă de acest gen a mediului de afaceri, grație abordării sale integrate de combatere a inegalității, a dimensiunii sale internaționale și a perspectivei bazate pe construirea unor conexiuni între companii, guverne și organizații caritabile.

Strategia coaliției se bazează pe trei piloni:

  • Angajamentul mediului de afaceri de a lupta împotriva inegalităților, pentru promovarea drepturilor omului, incluziunii și diversității la locul de muncă, dar și de-a lungul întregului lanț valoric;
  • Un incubator pentru generarea sau extinderea unor noi modele de afaceri incluzive, care să stimuleze inovația socială și parteneriatele public-private, la nivel microeconomic;
  • Un forum pentru promovarea unor mecanisme de finanțare inovatoare între mediul de afaceri, autorități și organizații caritabile.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Companiile membre ale coaliției au prezentat peste 50 de proiecte, ce reprezintă investiții de peste un miliard de dolari pentru programul incubator al B4IG. Mars a prezentat mai multe proiecte, inclusiv programul Cocoa & Women for Change, inițiativă ce face parte din strategia mai amplă a companiei, Cocoa for Generations – o abordare pe termen lung pentru adoptarea unor practici responsabile și durabile în cadrul lanțului de aprovizionare cu cacao.

Cu vânzări de circa 35 de miliarde de dolari, Mars, Incorporated este un business global, ce produce mărci precum M&M’s, Snickers, Twix, Milky Way, Dove, Pedigree, Royal Canin, Whiskas, Extra, Orbit, 5™, Skittles, Uncle Ben’s, Mars Drinks și Cocoavia. Mars oferă și servicii medicale veterinare, ce includ Banfield Pet Hospitals, Blue Pearl, VCA și Pet Partners. Compania operează în peste 80 de țări și are peste 125.000 de angajați (asociați).

Articolul anterior

Fiscalizarea bacșișului - o nouă încercare

Articolul următor

Mercer Marsh Benefits: Nesiguranța financiară și presiunea mediului de lucru accentuează problemele de sănătate mintală ale angajaților

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share