Mazars numește trei directori noi în echipa de management din România

Firma internațională de audit şi consultanță în afaceri a numit trei noi directori în echipa de management din România.

Numită în rolul de HR & Payroll Director, Cătălina Călinescu are o experiență profesională de peste 15 ani în domeniu. În acest timp, a oferit consultanță clienților din diverse industrii. Și-a dezvoltat competențele și expertiza în servicii de consultanță profesională referitoare în special la consultanță în resurse umane, legislația muncii, gestionarea timpului și a relațiilor cu angajații, bugetare, formare și recrutare. Va continua să fie un jucător-cheie în dezvoltarea afacerilor clienților săi și să-i ajute să-și atingă obiectivele corporative. Rolul său va fi de a continua să crească vizibilitatea în toate ariile de HR & Payroll, să contribuie la calitatea și diversitatea serviciilor Mazars și să dezvolte aria de consultanţă în salarizare şi resurse umane.

Monica Petrea, numită în poziția de Tax Director, are o experiență profesională de peste 20 de ani în domeniul finanțelor, fiscalității și contabilității, și a ocupat poziții de management timp de 16 ani. Este un profesionist proactiv, dedicat și muncitor, care și-a dezvoltat competențele și expertiza în servicii de consultanță fiscală, audit financiar, telecomunicații și tehnologie. Va fi implicată în proiecte cu focus pe telecomunicații și tehnologie și va sprijini implementarea platformei noastre de comunicare pentru clienți.

Lucian Dumitru, numit în poziția de Tax Director, are o experiență profesională de peste zece ani în domeniu. Este specializat în sfera de taxe directe, ce include taxare internaţională şi domestică pentru companii, aria de prețuri de transfer şi taxarea persoanelor fizice. Va continua să-și sfătuiască clienții dintr-o gamă largă de industrii și va aborda chiar și cele mai dificile provocări. Coordonează o echipă de profesioniști, cu cunoștințe și experiențe în diverse arii de drept fiscale și le oferă clienţilor soluţii şi consiliere tehnică.

DESPRE MAZARS

Este un parteneriat internațional, ce oferă servicii integrate de audit și consultanță contabilă, fiscală, financiară şi juridică. Operează în peste 90 de țări și teritorii din întreaga lume și se bazează pe expertiza a 42.000 de profesioniști – 26.000 în parteneriatul integrat Mazars și 16.000 prin Mazars North America Alliance -, pentru a asista clienți de toate dimensiunile, în fiecare etapă a dezvoltării lor. În România, are o experiență de peste 25 de ani în audit, servicii de consultanță fiscală, financiară, contabilă, HR și salarizare. Echipa locală cuprinde șapte parteneri şi 230 de profesioniști.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share