Mercedes-Benz a inaugurat un nou centru logistic în România

Pentru a deservi punctele de service autorizate din România, Mercedes-Benz deschide un nou centru de logistică în Dragomireşti-Vale, pe o suprafaţă de peste 7.000 mp,.

Situat în apropierea Bucureştiului, centrul logistic depozitează acum peste 23.000 de piese. “Noul centru logistic din Bucureşti reprezintă o soluţie de depozitare pe termen lung pentru operaţiunile locale de after-sales. Acest proces de eficientizare a reţelei logistice era prevăzut de mult şi ne aduce beneficii din punct de vedere al costurilor, al timpilor de execuţie şi activităţilor de service. Am implementat o perspectivă comercială holistică, cu o abordare concentrată pe satisfacţia clienţilor”, declară Amanda Zhang, CEO Mercedes-Benz România.

Dezvoltarea noului centru a început în 2017, cu integrarea echipei logistice din România în operaţiunile Global Service and Parts, un prim pas către obiectivele comune pentru succesul global şi local. Scopul final a fost reprezentat de integrarea activităţilor de after-sales din România sub umbrela Operaţiunilor Globale de Logistică şi Piese ale Mercedes-Benz.

Centrul oferă piese necesare proceselor obişnuite de reparaţii şi întreţinere şi reparaţii mai complexe, precum tinichigerie şi caroserie, dar şi asamblări pentru propulsie – motor, transmisie, cutie de viteze. În funcţie de gradul de prioritate al comenzii, produsele şi serviciile ajung la partenerii autorizaţi Mercedes-Benz într-un interval de timp între 18 şi 96 de ore.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Deschiderea acestui centru a coincis cu un an plin de noi provocări, aduse de pandemie. Pe lângă operaţionalizarea integrală a noului centru, priorităţile noastre au fost sănătatea şi siguranţa angajaţilor. Echipa din România a dovedit un grad ridicat de agilitate şi competenţă, printr-un proces de tranziţie lină atât pentru partenerii locali, cât şi pentru clienţii Mercedes-Benz, și s-a asigurat că angajaţii pot activa într-un mediu de lucru sigur”, afirmă Klaus Ziemsky, Director Global Parts Logistics Operations şi Site Manager al Centrului Global de Logistică din Germersheim, Mercedes-Benz AG.

În noul amplasament sunt implementate procese bine definite în ceea ce priveşte colectarea şi reciclarea deşeurilor şi folosirea LED-urilor şi a energiei verzi, pentru a minimiza impactul asupra mediului.

Articolul anterior

Un român, numit vicepreședinte al unui fond de investiții de 3,7 miliarde de dolari

Articolul următor

Saint-Gobain investește 45 de milioane de euro într-o nouă linie de producție, în România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share